A Marvel filmek közül a 2019-es Végjáték, meg utána talán a Pókember hazatérés volt szórakoztató. Mi történt azóta ezekkel a filmekkel?
Figyelt kérdés
Addig a gyerekek minden részre el akartak menni. Nagyjából én is jól szórakoztam, azóta viszont amire elmentünk az csalódás volt. Sajnos egyre több helyről hallani, hogy sokaknak nem tetszik az új irány.2023. febr. 18. 17:52
1/7 Közveszélyes Kontár válasza:
nagykorusitani kell a gyerekeket a harcra, hamarosan WWIII lesz
Filmek is ezekrol szolnak apokaliptikus vilagrol a gyerekeknek
a jatekok meg foleg amikkel jatszanak
lovoldozes, sugar szenyezodes stb.
2/7 anonim válasza:
Én is ráuntam. A Végjáték után még a Pókembert szerettem, de azt is inkább a nosztalgia miatt, illetve megnéztem még az Őrület multiverzumát, de abból szinte már nem emlékszem semmire, szóval gondolatod, mennyire volt maradandó élmény. Azóta egyet se, de nem is érdekelnek. A Végjátékig bezárólag a Marvel univerzum végigkísérte a húszas éveimet, még a gyengébb darabokat is szerettem, de így 30 felett elszállt a lelkesedésem irántuk, de ez nem feltétlenül a Marvel hibája, szerintem én többet változtam. Az elkövetkező 10 évben is meglesz a célközönsége akik ugyanúgy szeretni fogják az univerzumot, mint én a Vasembertől kezdve a Végjátékig. Nincs ezzel baj, szerintem. Talán majd az X-menekre visszatérek.
3/7 anonim válasza:
Nincs már vasember meg amerika kapitány. Ők vonzották be a legtöbb rajongót. Olyan mint mikor végetér a kedvenc sorozatod és hiába van spinoff akkor se ugyanolyan
4/7 anonim válasza:
Hát, azért a Fekete Özvegy szntem eleg jól sikerült. De szerintem belejátszik Stan Lee halála is. Amióta Ő meghalt, folytonosan, kb minden marvelbe belekerul a multiverzum, és pl nekem ez ami nem tetszik. Azért is örültem nagyon, hogy a Fekete Özvegyből ezt mellőzték
5/7 anonim válasza:
4 fekete özvegy film gyenge volt csak a két csaj volt benne jó meg hogy budapesten is játszodot
7/7 anonim válasza:
Legutobb az Orulet multiverzumat lattam, az tetszett. Viszont nagyon imadom a Marvelt, de megsem erzem azt, hogy de elmennek megnezni a legujabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!