Pókember hazatérés után melyik filmet nézem meg, hogy értsem miről szól az idegenben című film?
Ha már láttad a Végjátékot, Végtelenháborút és az Idegenként, akkor nem muszáj többet megnézned. Esetleg Marvel Kapitányt (a vége felé lesz benne egy utalás) és a Vasember filmeket (mert lesznek benne olyan szereplők, akiket a Vasember filmekből ismerünk).
Én mégis azt ajánlanám neked, hogy fent van a Marvel Filmek sorrendje a neten is nézd meg az összes filmet sorrendbe.
Bocsánat, elírtam!
Az 'Idegenként' helyett *Hazatérést
Van egy oldal ahol leirja az osszes marvel filmet sorba ahogy neznu kell, de szerintem eleg a szuperhis filmeket megnezni ne ilyen daredevil meg ilyenek....
A végjátékot mindenképo mert az az után játszódik vagyis ...hu vagyis az idegenben elott meg a vegtelen haboru is azelott jatszodik szal szerintem hazateres
Vegtelen haboru
Vegjatek
Idegenben
De valahigy keress rá arra az oldalra ahol irjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!