Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a top 5 sorozatod és...

Melyik a top 5 sorozatod és miért?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Twin Peaks

Lost

Westworld

Dark

Stranger Things

2023. febr. 18. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:

True Detective

Maffiózók

Better Call Saul

Breaking Bad

Vikingek

(+The Boys, Cowboy Bebop, BoJack Horseman, Office)

Szerintem nem kell ecsetelnem, hogy miért 😏.

2023. febr. 18. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

The Mandalorian

A klónok háborúja

Obi-Wan Kenobi

Andor

The Bad Batch

2023. febr. 18. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha animéket is beletehetek, akkor így néz ki:

1. Mindhunter

2. Hunter x Hunter

3. Vinland Saga

4. Chernobyl

5. True Detective

Ha nem, akkor így:

1. Mindhunter

2. Chenobyl

3. True Detective

4. Alice in Borderland

5. Breaking Bad

Mindhunter szerintem minden idők legjobb sorozata, lehet hogy az első 2-3 rész alapján nem egy izgalmas sorozat, azt is megtudom érteni miért nem lett nagy hype körülötte, de ahogyan megcsinálták és hogy mennyire részletesen az elképesztő.

Animéből pedig a Hunter x Hunter simán top1, a zenéi, a felépítése, a karakterek, annyira egyedi az egész, az első 3 rész után nem lehet leállni vele. Gyakorlatilag minden benne van amitől érdekes lehet egy anime.

Alice in Borderland - ezt 2 hete kezdtem el nézni, hasonló a Squid Game sorozathoz, de jobban ki van találva, számomra kicsit olyan érzést adnak a játék részei, mintha egy-egy próbát néznék a Hunter x Hunterből. Másrészt meg ez egy regény feldolgozása.

A True Detective az elég morbid volt több jelenetben, de ez áll legközelebb egy Mindhunter részletességhez, sok krimi/detektív sorozatban valami elképesztően gagyi, kiszámítható, unalmas módon adják át, direkt túlnyújtják a részeket értelmetlen hülyeségekkel, ennél a két sorozatnál erről szó sincs.

A Chernobyl-t és Breaking Bad-et szerintem nem kell bemutatni.

A Vinland Saga anime pedig azért mert ahhoz képest hogy egy történelmi korba helyezett animéről van szó, abszolút kihozták belőle a maximumot.

Szerintem amiket leírtam az mind a magam módján egy mestermű.

2023. febr. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!