Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The Walking Dead jó sorozat?

A The Walking Dead jó sorozat?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a The Last of Us-t nézni, aztán kedvet kaptam a The Walking Dead-hez. Mennyiben másabb a két sorozat? A TWD véresebb, horrorosabb?

2023. febr. 8. 19:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Viszont a kötelező melegszál miatt nem tetszett a harmadik része a The Last of Us-nak. Mikor a két férfi életét mutatták be, unalmas volt.
2023. febr. 10. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:

"Történetben, látványban jobb a The Last of Us, a TWD viszont véresebb, az bejön."

Ja, csak hát nem lesz a TWD-sem olyan véres pár évad után, na meg zombi is alig lesz már benne.

Robert Kirkman kb az 5-6 évad táján kijelentette, hogy nem akar többet zombikkal foglalkozni sorozatában, így aztán már csak amolyan díszletnek vannak benne zombik. xD

Na de persze nem akarlak lebeszélni semmiről.

"Viszont a kötelező melegszál miatt nem tetszett a harmadik része a The Last of Us-nak. Mikor a két férfi életét mutatták be, unalmas volt."

Na ja, az a rész kicsit tényleg lehúzta, de azért ahhoz képest hogy 2 meleg történetéről szólt, szerintem nézhető volt.

Esetleg ha hiánypótlónak ajánlhatok valamit, akkor szerintem nézd meg youtube-on a VR Pistiék spoileres kibeszélőjeit.

Én minden rész után megszoktam nézni, és hát elég jó hallani a véleményüket.

Mutatom az 1.rész linkjét:

https://www.youtube.com/watch?v=9DM8qCNoS8c

#9 Igen, tudom, hogy jön pc-re a game, csak hát úgy lenne kerek ha akkor már a part 2-t is kidobnák. xP

2023. febr. 10. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tragédia.
2023. febr. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!