The Walking Dead rajongóként hogyan dolgozzam fel hogy véget ér a sorozat?
Jövőre jön Daryl és Carol saját sorozata, illetve Negan és Maggie is kapnak közösen egy saját sorozatot. Meg persze ott van a még jelenleg futó Fear The Walking Dead és a 2 évadot megélt World Beyond is. Szóval még ha az anyasorozat be is fejeződik év végére, a legtöbb karakter történetét ugyanúgy követheted tovább a többi sorozatban. Plusz még ugye Rick is kap 3
saját filmet.
Egy másodperccel később - könyv, három részes
zombi nincs benne, de világvége igen
Robert Kirkman és Jay Bonansinga közös regényeit ajánlom, The Walking Dead (milyen meglepő) a fő címe, az alcíme kötetenként változik:
- A Kormányzó színre lép
- A Woodburybe vezető út
- A Kormányzó bukása I.
- A Kormányzó bukása II.
- Alászállás
- Invázió
- Keress és pusztíts!
- Visszatérés Woodburybe
Utolsó négy kötetet már csak Jay Bonansinga írta. A képregénytől, sorozattól teljesen független, bár azért a sorozat vett át belőle ötleteket.
Aztán ott van még a Telltale Games kalandjátéka, The Walking Dead (ez is meglepő) a címe. A játék a döntéseiden alapul, a történeti szál úgy fonódik, ahogy játszol - tolja az ember arcába már az elején a felirat. Ez azt jelenti, hogy számit kinek mit és hogyan mondasz, illetve milyen a viszonyod az emberekkel. A párbeszédek során gyakran kell valaki mellé állni a vitában illetve a játék sportot űz a nehéz helyzetekkel, ráadásul nincs sok időd lamentálni se ezeken.
Az előzetes az első évad első részét mutatja be, mert ez egy nagy játéksorozat, négy évados, évadonként öt epizóddal (kivéve az utolsó évad, az csak négy részes). Emellé ott van még két DLC, a 400 days ami az első és második évadot köti össze nagyon lazán illetve a Michonne ami a második és harmadik évad között jött ki és teljesen független a játéksorozat eseményeitől. Ez mindennel együtt kb. 60 óra tartalom. Szerintem történetét tekintve jobb mint a sorozat, de sokat hozzátesz ehhez, hogy azt érzed, veled történik mert rajtad múlik mi lesz a vége. Igaz, úgy kerek az ajánlás, hogy van egy hibája a játéknak, amit a következő végigjátszás alkalmával fogsz észrevenni - annyira nem mindig a te döntésed számít... Ha ezt elfogadod, hogy korlátozza a játék a szabadságot az élmény érdekében, nem bánod meg. Felirat van a teljes szériához. Kétféle létezik. Egyesével minden évadhoz, DLC-hez illetve a Definitive Series kiadáshoz, ami egyben tartalmazza az összes játékot.
Én is ettől félek h nemsokára végee..pont tegnap gondoltam erre.
(Most a 6.évadnál tartok)
Szerintem akkor azt fogom h kezdem elölről XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!