Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fear the walking dead. The...

Fear the walking dead. The walking dead. Meg éri őket meg nézni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Én a TWD első évadát láttam. Eluntam. Azt sose értettem, minek kell két sorozatot csinálni ugyanarról. :/
2021. dec. 22. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
A Walking Dead kb. a hetedik vagy nyolcadik évadig nézhető. Onnantól már átmegy értelmetlen erőszakba sajnos.
2021. dec. 22. 15:43
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

#1: mert egy jól kitalált univerzum olyan, hogy végtelen történetet lehet belőle gyártani más helyszínekkel, más karakterekkel, más helyzetekkel. Több sorozat nagyobb képet tud bemutatni ebből.

Megéri nézni, ha tisztában vagy azzal, hogy mit nézel. Attól, hogy poszt-apokaliptikus világ és zombik vannak, ez nem egy akciósorozat amiben hentelnek, és sokaknak ez az elvárásuk. Miközben ez egy drámasorozat és az emberi kapcsolatok, társadalmi helyzet, karakterfejlődés a cselekmények mozgatórugója, nem a harcolás.

2021. dec. 22. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A TWD-et kb én is a 7. évadig ajánlom. De közben meg milyen már az, hogy az ember úgy ül le elé, hogy félbe fogja hagyni. Mert szerintem legfeljebb az emberek 10%-a az, aki a mai napig is kitart ÚGY, hogy tetszik is neki. Én is nézem még, mert ilyen vagyok, nem szeretem félbehagyni, de évek óta unom és borzalmasnak gondolom az utóbbi évadokat.

A FTWD pedig kb 2 évadot érdemel az eleje miatt. Mert ott konkrétan az apokalipszis eleje óta mutatják a dolgokat, de ennyi. Itt még durvábban lent van a színvonal. Az 5. évad valami förtelem, a 7. meg úgy baromság ahogy van...

Összességében nem ajánlom, mert hosszú és nagy eséllyel csalódni fogsz a TWD első 5-6 évadán kívül. Ha nen zavar, hogy félbehagysz egy sorozatot, akkor ajánlom, hogy nézd meg a TWD-et ameddig bírod. Az első 5-6 évad tényleg kifejezetten jó.

2021. dec. 22. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Régen mikor tv-ben is volt én néztem állandóan. Felbukkant ez a negan valami borzalmasan lassú és unalmas lett az egész széria. Én már nem nézem a 11 évadot. Befejeztem. Baromi uncsi lett. Elcseszték sajnos.
2021. dec. 22. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem pont Negan adott egy újabb lendületet a sorozatnak. Az előtte lévő 2 évad tényleg lassú volt, de ez megdobta. Az ez utáni évadok már nem (csak) a zombik henteléséről szólnak, hanem az emberi csoportok közti viszonyokról, ami szerintem tud olyan izgalmas lenni, mint a zombiháború.
2021. dec. 23. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Előtte sem csak a zombik henteléséről szólnak a részek. De amikor olyan töltelékrészek vannak, amiben SEMMI nem történik, csak jönnek-mennek, beszélgetnek, meg megölnek 1-2 zombit, az "kicsit" unalmas tud lenni. Meg amikor arról szóo egy rész, hogy levest akar főzni Carol. Piszok izgalmas volt. :D
2021. dec. 23. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
A levest főzős Carol-t függetlenítsd el a sorozattól. Az a 6 rész direkt ilyen pandémiás filler volt, és a werkfilmekben elmondták, hogy a vírushelyzet (haha, mármint a miénk) miatt nem forgathattak tömegjeleneteket sem. Az összes filler ezért is volt karakterközpontú üresjárat, minimális szereplőkkel és eseményekkel. Az csak egy vészmegoldás volt (2020-ban nem volt új évad).
2021. dec. 23. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaj ne már.. nem megbántani akarlak, de ezt te sem gondolod komolyan. Ennyi erővel minden sorozatnál és filmnél csak a pozitívumokat vegyük elő és azok alapján ítéljük meg. Senki nem fogott fegyvert a fejükhöz, hogy ezeket a részeket kiadják. Ez ugyanúgy a része, mint bármelyik másik. Ráadásul ők erőltették bele, ugyanis 16 részesre volt tervezve a 10. évad, nem kellett volna már ez a 6 rész.

De nehogy az legyen, hogy csak ebbe kötök bele. Nem csak ezzel van/volt a gond. Negan egy jó karakter, de nem ennyi ideig. Már a könyökünkön jött ki a Negan szál, de csak húzták tovább... Vagy pl, amikor a barlangos epizódok/jelenetek voltak. Azt hiszem 2 rész, majdnem teljes egészében ott játszódott és szinte semmit nem lehetett látni belőle. Konkrétan nulla volt az a két rész és legalább 15-20 olyan részt tudnék írni, ha újra megnézném és friss lenne az élmény, amit vagy egy az egybe ki lehetne húzni, mert semmit nem adott hozzá és izgalmas sem volt vagy legalább fele olyan rövidre lehetett volna vágni.

Mindezt írom úgy, hogy nincs semmi bajom a lassú lefolyású sorozatokkal/filmekkel, de a TWD el lett rontva. Élvezze, szeresse bárki, nincs vele bajom, sőt, örülök is neki, hogy vannak olyanok, akiknek még tetszik és nem cseszték el az élményt. De sehogy sem lehet azt mondani, hogy ez egy jó sorozat azóta mióta Negan kb fél-1 évada bent van. Nem csak én mondom ezt. Csomó ilyen kritika, hozzászólás van a neten és a körülöttem élő emberek közül mindenki megunta.

Bárhogy is nézzük, ez nem véletlen.

A suttogók már a legkevésbé sem mozgattak meg, sőt idegesítettek is. Egyetlen jó jelenet volt, amikor Jézus (ha jól emlékszem így hívták) meghalt.

2021. dec. 23. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Az volt a legnagyobb hiba hogy Rick kilépett a sorozatból. Vagyis szerintem.
2021. dec. 23. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!