Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez elírás vagy direkt csináltá...

Ez elírás vagy direkt csinálták ezt meg?

Figyelt kérdés

A ma esti műsort nézzétek :D

[link]

aki ismeri a filmet, az tudja miről szól, ezért sem értem hogy véletlen vagy van köze a naphoz :D

#Idétlen időkig #viasatfilm
2023. febr. 2. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Csak jelzem, belinkeltél hat napnyi tv műsort.... szóval mit is írtak el és hol?
2023. febr. 2. 22:50
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Persze, szándékosan van műsoron a film, mivel a mormotanap február 2-án, ma van 😊
2023. febr. 2. 22:53
 3/14 A kérdező kommentje:

Itt egy kép, remélem betölti

[link]

2023. febr. 2. 22:53
 4/14 A kérdező kommentje:
2: de az, hogy háromszor egymás után leadják :D
2023. febr. 2. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Azt valszeg elírták akkor, viasat saját oldalán nincs kirakva műsor? Ha van meg ekll elsni ott is így szerepel-e.
2023. febr. 2. 23:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Tv-n a műsorújságban is néztem, ott is ezt írja.
2023. febr. 2. 23:11
 7/14 A kérdező kommentje:

És valóban, most kezdődött újra :D hát ilyet még nem láttam.

Megnéztem, hogy hanyadszor megy ma, hát ilyet még nem láttam :D

[link]

2023. febr. 2. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Nem vetted még észre, hogy minden szutykon ugyanazok a műsorok ismétlődnek?
2023. febr. 2. 23:20
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Lehet ki kellett tölteniük valamivel a műsoridőt, és nem volt semmi másuk erre értelmes, így gondolták mint töltelék beteszik sorban ugyanazt, vagy esetleg valami technikai javítás / fejlesztés van a háttérben, és mondjuk nem tudnak mást addig sugározni amíg folyik a mávelet, mármitn hogy nem tudnak változtatni a másorokon, így egyet adnak, addig.
2023. febr. 2. 23:25
 10/14 A kérdező kommentje:

8: de sajnos észrevettem, sokszor mérges is vagyok hogy miért kell újra meg újra ugyanazt adni, ráadásul mindegyik filmes csatornán...

9: Ez most spoiler lesz, ha nem akarod megtudni miről szól a film ne olvasd tovább. Szóval az a film lényege hogy az időjós csávó elutazik egy városba, ahol a mormota előjön és ez a nap mindig ismétlődni fog vele. Ezért rakhatták be ezt a filmet. Érdemes megnézni, jó film. A csatorna ezt írta a facebook oldalán: Ha úgy érzitek, ma időhurokba keveredtetek, kapcsoljatok csak a VIASAT FILM-re.🤪

2023. febr. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!