Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretnétek Obi-Wan Kenobi 2....

Szeretnétek Obi-Wan Kenobi 2. évadot?

Figyelt kérdés
Még nem jelentették be, hogy biztosan lesz, de valószínűleg inkább lesz, mint nem. Ewan McGregor nagyon kampányol érte.:)

2023. jan. 28. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze. És meg is van a véleményem róla. Teljesen torz és aláássa az SW Univerzumot. Annyi jó történet volt a régi Kánonba, amit megfilmesíthetett volna a Disney és hatalmas sikereket halmozott volna. Már azzal kezdődött az egész hogy a 7-8-9 részt teljesen átírták, megváltoztatták egy egy katyvasz gagyi vackot dobtak elénk, amikor már volt egy baromi jól megírt változata.
2023. febr. 2. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Miket olvastál?

"Annyi jó történet volt a régi Kánonba, amit megfilmesíthetett volna a Disney és hatalmas sikereket halmozott volna."

Ez azért nem volt lehetséges, mert a színészek már túl idősek lettek volna, hogy eljátszhassák abban a korban a karaktereket, amiben a régi könyvek ábrázolták.

Mellesleg a Disney így is hatalmas sikereket halmozott, az új filmek hoztak egy rahedli pénzt.

"Már azzal kezdődött az egész hogy a 7-8-9 részt teljesen átírták"

Ez értelmezhetetlen. Nem volt korábban "7-8-9. rész", így nem is volt mit átírni. Ha a Timothy Zahn könyvekre gondolsz mint 7-8-9. rész, az sose volt a kánon része Lucas szerint sem.

2023. febr. 2. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem szeretném, hogy legyen. Nem azért, mert rossz volt számomra a története (épp ellenkezőleg, nagyon tetszett), hanem mert ez így volt kerek, ott azt a szálat egyszerűen nem lehet folytatni. Az 1. évadban kellett volna még esetleg több epizód, amikben még jobban elmélyíthették volna Obi-Wan lelki állapotát (Qui-Gon szellemével, vagy az említett Quinlan Vos-sal együtt), illetve egy párbajt vagy akár csak egy sima találkozást közte és a Főinkvizítor között. Akkor lenne értelme még egy évadnak, ha Kenobi életének egy korábbi szálát (padawan korát, vagy amíg ténylegesen Anakin mestere volt) mutatnák be, csak hát persze akkor fiatalabb színész játszaná a karaktert.
2023. febr. 6. 23:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Azzal én is egyetértek, hogy új ötletek kellenek a 2. évadhoz, nem elég ha a megkezdett szálakat folytatják. Nem tudom, miért, de mintha az alkotók élőszereplősen kifogytak volna az ötlerekből, míg animációs téren (külösen a Clone Warsra gondolok itt) jobbnál jobb részekkel, ötletekkel gazdagították az unviverzumot üresjáratok nélkül. Obi-Wan esetében például ott voltak Satine-hoz fűződő érzései. Mikor először olvastam erről, féltem, hogy Obi-Wan klasszikus Jedi jellegét dobják sutba egy szerelmi szál kedvéért, de végül nem erről volt szó, hiszen Obi-Wan a Rendet választotta és szépen ábrázolták a témát. Akár ehhez is vissza lehetne menni illetve a karakter más döntő pillanataihoz is legalább hosszabb flashbackekben, miközben Obi-Wan Qui-Gonntól tanulhatna a hallhatatlanságról és segítene Revának végleg megtisztulni a Sötét Oldaltól. Kifejtett megtérési jelenetet még úgysem nagyon láttunk, mert az ilyen karakterek (Anakin Skywalker, Ben Solo) rendszerint gyorsan meghalnak egy önfeláldozó hőstett után.
2023. febr. 7. 11:20
 15/16 anonim válasza:
100%
Egy lehetőség kimaradt. Nekem nagyon tetszett a sorozat, biztosan voltak hibái, viszont az ötlet és a kivitelezés nagyon tetszett és hianypotló. De ennek ellenére úgy gondolom, hogy ebből már nem kell még egy évad. Belefért szépen minden fontos téma, Reva karaktere egyedül ami bizonytalan, de őt máshol is láthatjuk még.
2023. febr. 20. 06:50
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszett, sima woke marhaság. Fájdalmasan sz.r volt az első percétől az utolsóig.
2023. jún. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!