Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik a jobb?a...

Anonime42 kérdése:

Szerintetek melyik a jobb?a Disney vagy a DreamWork?

Figyelt kérdés
Kérlek ne csak annyit írj hogy ez vagy az hanem hogy miért?

#Disney #DreamWork
2023. jan. 23. 14:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És nem nem problémázok rajta de ha nem lenne pár hülye aki ítélkezik a semmiben akkor nem kéne azoknak a nyomiknak az utcán menni és igazat a hazugsággal összemosni.Nincs erre szükség amire viszont van az az utálat visszafogása.
2023. márc. 13. 16:51
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Akit a 10. válaszban írtál ez akkora butaság, amilyen ritkán lehet olvasni. Szerintem nem is érted azt, amit leírtál. Hiszen ennek konkrétan nincs értelme. Mi az, hogy minek rakják bele? Ennyi erővel miért raknak hetero kapcsolatokat mesékbe/filmekbe? Miért tesznek bele igazából bármit?! Ugyanúgy az életünk részét képezik a fák, az állatok, a szexualitás, a játékok, a vágyak, a tárgyak, minden.... Ezekből lesznek az alkotások. Mi az, hogy miért rakják bele?! Még olyan dolgokat is beleraknak, amik nem léteznek, pl szuperhősök. Az ellen miért nem kelsz fel? Miért nem mondod, hogy a Herkulesben miért vannak természetfeletti képességeik a karaktereknek? Vagy hogy miért vannak sárkányok a mesékben, miközben sárkányok nem léteznek?! Pls, gondolkozz mielőtt butaságot írnál.
2023. márc. 13. 19:38
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Te oltárai nagy hülyeségeket írsz.

Tudod vannak a HANYAGOLHATÓ

dolgok és amik kellenek bele.

Nos én nem gondolom, hogy minden filmbe kell legyen két meleg két leszbikus és három transz vagy queer vagy mittudoménmi.Azzal ne érvelj, hogy nincs is benne annyi.

Én nem tudom, hogy miért szükséges bele?

Amíg erre nem tudsz választ adni addig feleslegesnek tartom a vita további folyatását.

Én ugyanis nem vagyok homofób se semmi de az lmbtqt ebben a formában elítélem és nem alaptalanul.

2023. márc. 13. 19:53
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Azt mondja "azzal ne érvlej, hogy nincs is benne annyi" 😂😂😂

Rendben, akkor a te IQ szinted 23, azzal ne érvelj, hogy több.. ez kb ilyen volt.

Mi az, hogy nem tudok választ adni?! Mire adjak még? Ennyire nem lehetsz buta, de tényleg. Nem vagy homofób, csak nehogy meleg karakter legyen egy filmben sem, mert azt kikéred magadnak. Hát hogy képzelik?! Teljesen röhejes és te írod, hogy felesleges a vita. Bár ebben egyetértünk, csak fordítva. Eszméletlen, hogy mennyire nem tudják sokan helyén kezelni a dolgokat és elvakítja az embereket a gyűlölet.

2023. márc. 13. 22:10
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Tehát ha a kungfu pana hetero akkor jó a mese, ha meleg akkor nem jó. És ezek után azt írod az én fejemben vannak bajok. Ha te ennyit fogsz fel egy meséből akkor az a te szegénységi bizonyítványod.
2023. márc. 14. 12:05
 16/25 anonim ***** válasza:

18 erőszakosan kell a másik képébe tolni ez a baj.

De nem látod be úgy is a saját szarodat bizonygatod

2023. márc. 14. 14:44
 17/25 anonim ***** válasza:

Senki nem tolja erőszakosan a képedbe. Pusztán a ténye, hogy meleg az nem erőszakos képbe tolás.

Miért vannak benne? Azért, hogy a gyűlöletet és a tudatlanságot minél hamarabb felszámolják, elvégre mindenki azt utálja / fél tőle amit nem ismer.

Ez az egyik, a másik ok pedig azon lmbtq gyerekek megnyugtatása akik emiatt hibásnak, neadjisten betegnek hiszik magukat. Azáltal, hogy látják más is ilyen és ez teljesen normális egy hosszas lelki vívódást, titkolózást kerülhetnek el.

Én is tudtam már óvodában, hogy meleg vagyon anélkül, hogy tudtam volna mi az, hogy meleg.

Különben is több gyerek sérült / halt már meg abba, hogy azt hitte ha Pán Péter tud repülni akkor ő is ezáltal leugorva egy szekrénysorrol, vagy ablakból.

Egy értelmes harmonikus családnak ez lenne a feladata, hogy amennyiben a gyereknek kérdése akadna ezzel kapcsolatban a szülő elmagyarázza, hogy vannak ilyen emberek akik másként éreznek, emiatt nem szabad őket bántani, csúfolni.

2023. márc. 14. 18:33
 18/25 anonim ***** válasza:

"Ha bárkinek lennének még kétségei afelől,hogy a disney hogyan áll ehhez az ellentmondásos kérdéshez, remélhetőleg ez világossá teszi.Van egy LMBTQ-agendánk és ezt a programot rá fogjuk erőltetni fiatal nézőinkre"

-fogalmazott a disney producere büszkén

:D

2023. márc. 14. 19:38
 19/25 anonim ***** válasza:

És aki nem kér belőle?

Azt leszarják?Márpedig világos, hogy a többség nem kér belőle.Mindenkinek a maga döntése, hogy hogyan közli ezt.

2023. márc. 14. 19:39
 20/25 anonim ***** válasza:
20 nem tudom honnan szedsz ekkora ökörséget de a Disney munkatársai akiknek szigorúan felügyelik minden szavukat 100% nem tett ilyen kijelentést. Ezt vagy valami propaganda lapból szedted vagy rossz az angol tudásod a fordításhoz.
2023. márc. 14. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!