Kevin a Reszkessetek betörőkben, miért pont tökön lőtte Harry-t? Miért nem pl. lábon?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 15:16
31/43 anonim válasza:
Belinkeltem az összeset egyszerre, úgyhogy nem kell sírnod. Az hogy nem tudsz addig elszámolni, az már nem az én problémám.
32/43 anonim válasza:
Egy idézettel zárnék:
Ne tettesd magad hülyébbnek mint amilyen vagy! :D
33/43 A kérdező kommentje:
Szóval fogalmad nincs, mennyi az annyi. Szép munka!
Semmi gond srácok, pár nap múlva ismét kiemelem a kérdést, gyertek el ismét!😅
2023. szept. 1. 00:41
34/43 anonim válasza:
#33 valóban nem tudom pontosan, ezért írtam hogy 10+. ;)
35/43 anonim válasza:
Mint ha nem kaptál volna már választ...
36/43 A kérdező kommentje:
A kérdés hamarosan újra kiemelésre kerül. Addig is remek hírem van, 09.16.-án Home Alone party nálam, kiemelés után az első 5 válaszoló ingyen belépőt kap. Továbbá fé
2023. szept. 4. 09:43
37/43 A kérdező kommentje:
A kérdés hamarosan újra kiemelésre kerül. Addig is remek hírem van, 09.16.-án Home Alone party nálam, kiemelés után az első 5 válaszoló ingyen belépőt kap. Reszkessetek betörő filmek maratoni nézése, popkorn, kóla, és csapdák kipróbálása. Továbbá férfi vendégeinket egy zacsin lövéssel fogadjuk, akárcsak Kevin Harry-t. Gyertek el minél többen, jó buli lesz!
2023. szept. 4. 09:48
38/43 anonim válasza:
Na ha ezt mondod akkor tudod, hogy ha 24 órán belül érkezik válasz nem tudod kiemelni.... :D Nem akarok senkinek tippet adni, de....
39/43 A kérdező kommentje:
Semmi baj, akkor innentől számít az első 5 válaszoló. Te vagy az első #38.
2023. szept. 4. 15:42
40/43 anonim válasza:
Megnyertem a másodikat is, bibibi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!