Kevin a Reszkessetek betörőkben, miért pont tökön lőtte Harry-t? Miért nem pl. lábon?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 15:16
21/43 anonim válasza:
Egyébként meg túloztam, csak 10+ :)
22/43 A kérdező kommentje:
Ahha... Most már csak 10. Számold újra, fog még lejjebb is menni ez a szám!
2023. aug. 31. 13:08
23/43 anonim válasza:
10+ Azt jelenti hogy 10 vagy annál több... lehet az 13 is, de ki számlja, te biztos nem amikor kiírod a szarjaidat számolatlanul. :)
24/43 A kérdező kommentje:
Mutasd már meg azt a 10+ kérdést, ember! De egyenként, mert elsőre nem sikerült idelinkelni.
2023. aug. 31. 13:23
25/43 anonim válasza:
#24 Ne legyél már ennyire gnú, ott vannak a saját kérdéseid között. Be is linkeltem. Számold meg!
26/43 A kérdező kommentje:
Magyarul nincs 10+ mert nem tudod megmutatni. Ha állítasz valamit, illik alátámasztani, nem én fogok számolgatni.
2023. aug. 31. 14:40
27/43 anonim válasza:
Nem nem tudom megmutatni, hanem nincs kedvem és nem is érdekel senkit csak téged aki meg tudja nézni a saját kérdései között.
Ellentétben veled, aki mindig kiemeli a xarjait. :D de most bezzeg nem vag, hajlandó szamolgatni. :)
28/43 anonim válasza:
Tehát mégis van mit számolgatni? :D
29/43 anonim válasza:
#28 nem ez a durva, hanem hogy nem mer egy ellenállitást tenni, hogy nem 10+ van, hanem csak 1. Pedig az lenne az egészséges mennyiség. Kérdéstől függően persze. Ebben az esetben 0. :D
30/43 A kérdező kommentje:
Te jössz ide emberkedni, "13+ ilyen kérdés dumával", akkor számold össze, hány szerinted ilyen kérdés van, alatta pedig linkeld egyesével. Amíg ez nincs, addig üres fröcsögés, amit ide írkálsz. Ha meg eleve "nincs kedved", akkor mi a 🌳szért jössz ide...
2023. aug. 31. 19:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!