Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az USA-ban (és azon túl)...

Az USA-ban (és azon túl) jelenleg hogy teljesítenek a Marvel filmjei és sorozatai?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jol.
2023. jan. 5. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Egyre több és több negatív kritika éri őket, és nem alaptalanul. Ha valakinek valami nem tetszik akkor az rögtön rasszistának vagy homofóbnak van bélyegezve. Egyre több és több rajongót veszítenek.
2023. jan. 5. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem már sikeresen elvesztettek.
2023. jan. 5. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy láttam sokaknak a Thor 4 volt az utolsó csepp a pohárban és elég sokan lemondtak az MCU-ról.
2023. jan. 5. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A sorozatok elég rosszul. A filmek úgy ahogy még tartják magukat, de a lelkesedés már azok iránt is kiveszett.
2023. jan. 5. 18:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A probléma az hogy a Disney megint elakarja elérni azt amit az Infinity Saga elért de sokkal hamarabb. Manapság az összes CGI szar a filmekben mert egyszerűen olyan határidőkön belül kell teljesíteniük ami lehetetlen. Hiába adank rá pénzt ha időt meg nem.
2023. jan. 5. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 3 dolog van amin elhasalt az Infinity Saga utáni Marvel produkció:

1. A produkciók mennyisége, sűrűsége: annyira sok jön ki, hogy az emberek egyszerűen nem bírják tartani a lépést + nem is lesz olyan érdekes, ráadásul a legtöbb sorozat, ami rossz formátum egy ilyen sztorit elmesélni.

2. SJW, nem kell részletezni, a Disney manapság minden nagy húzónevét meleg-, transz és fekete propagandára használja, ami az emberek nagy többségének - okkal - nem tetszik. Nekem se spec.

3. Az időutazós, multiverzumos sztori egy kalap trágya, hülyeség a köbön, nem csoda hogy egyre kevesebb embert érdekel.

2023. jan. 5. 18:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az időutazós, multiverzumos sztori nekem se tetszik. Egy karakter halálának most már nincs súlya léven hogy millió meg egy módja van visszahozni.

A karakterek képességi pedig nagyon inkonzisztensen vannak használva.

2023. jan. 5. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy a filmek 80-90%-a ugyan úgy épül fel: a főhős éli az életét, majd jön egy gonosz a semmiből és a film végére legyőzi, ebben segítségére lehet a barátnője vagy egy cameozó szuperhős.
2023. jan. 5. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

És sajnos egyre több a logikátlanság ezekben az egy kaptafára épülő sztorikban. Például, Thor 4 behozta az isteneket a történetbe. Azt nem említik hogy eddig hol voltak és hogy miért nem említették őket. Amúgy eddig csak fejlett űrlényként voltak kezelve de mostmár istenek.

A She-Hulk sorozat egy félmondatban letudta a Sokoviai egyezmény eltörlését. Végülis miért is lenne fontos az egyetlen szuperemberekkel kapcsolatos törvényt megtartani, föleg hogy mostanra csak a triplájára nött a számuk a bolygón.

2023. jan. 5. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!