Az USA-ban (és azon túl) jelenleg hogy teljesítenek a Marvel filmjei és sorozatai?
Szerintem 3 dolog van amin elhasalt az Infinity Saga utáni Marvel produkció:
1. A produkciók mennyisége, sűrűsége: annyira sok jön ki, hogy az emberek egyszerűen nem bírják tartani a lépést + nem is lesz olyan érdekes, ráadásul a legtöbb sorozat, ami rossz formátum egy ilyen sztorit elmesélni.
2. SJW, nem kell részletezni, a Disney manapság minden nagy húzónevét meleg-, transz és fekete propagandára használja, ami az emberek nagy többségének - okkal - nem tetszik. Nekem se spec.
3. Az időutazós, multiverzumos sztori egy kalap trágya, hülyeség a köbön, nem csoda hogy egyre kevesebb embert érdekel.
Az időutazós, multiverzumos sztori nekem se tetszik. Egy karakter halálának most már nincs súlya léven hogy millió meg egy módja van visszahozni.
A karakterek képességi pedig nagyon inkonzisztensen vannak használva.
És sajnos egyre több a logikátlanság ezekben az egy kaptafára épülő sztorikban. Például, Thor 4 behozta az isteneket a történetbe. Azt nem említik hogy eddig hol voltak és hogy miért nem említették őket. Amúgy eddig csak fejlett űrlényként voltak kezelve de mostmár istenek.
A She-Hulk sorozat egy félmondatban letudta a Sokoviai egyezmény eltörlését. Végülis miért is lenne fontos az egyetlen szuperemberekkel kapcsolatos törvényt megtartani, föleg hogy mostanra csak a triplájára nött a számuk a bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!