Dooku gróf vs. Szarumán. Ki nyerne?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 01:23
4/13 anonim válasza:
3
A Szarramán az mindenkit térdre kényszerít.Van aki sokáig bírja van aki kevesebb ideig.De előbb-utóbb mindenkinek ürítenie kell.És akkor nincs ember aki talpon tud maradni.Legyen az bármilyen erős erő érzékeny.Nem számít.Minimum guggolni fog.
6/13 anonim válasza:
Ahogy a fanfiction írója megírja.
8/13 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy a párbaj során használhatnak-e fegyvert (botot, fénykardot), mert a mágusok varázsereje a botjukban van, egy tehetséges Erőhasználó (esetünkben Sith) viszont fénykard nélkül is jól boldogulhat. Ha használhatnak fegyvert, már Sarumánnak is van esélye... viszont... felmerül a kérdés, hogy vajon a fénykard el tudja-e vágni a botot (biztos ugyan, hogy nincs beszkárból, de attól még lehet átvághatatlan). Ha el tudja vágni, akkor szerintem Sarumánnak nincs esélye.
9/13 anonim válasza:
Szerintem Szarumán, mert ő egy maia, bár én Dookunak szurkolnék. :D
10/13 anonim válasza:
Saruman tényleg maia? Csak mert Sauron tudom, hogy az, de Saruman is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!