Csubakka miért nem őszült meg?
"Ismerik a wookiee nyelvet."
Jó de hogy tanulta meg? Wookieek nevelték fel? Bár akkor se lehetne megtanulni a nyelvüket. Én se tudom megmondani a macskámnak, hogy hozzon nekem egy krumplis tésztát. Bár azt amúgy se kérnék tőle!
"#9 a kérdés inkább az hogy te hogyan értesz meg bármit."
"Nem hajlamos rá."
Ajaj gyerekek, beindult a minden hülye szerint a másik a hülye effektus nálatok. Mondjuk eléd rakhatom az egyetemi matekfeladataimat és megnézhetjük, hogy te meg tudod e érteni őket, ha szerinted nekem rossz a felfogásom. :)))) Vigyázz, még a végén besülsz. A zseniket is pihent agyúaknak szokás nevezni igazam van-e?:)
"Vakarcs"
Kicsoda? Én? Te?
14
Talán úgy mint az állatok esetében.Ha valaki sokat él együtt mondjuk egy kutyával,akkor amennyiben figyel kitapasztalhatja azt,hogy a különböző morgások,ugatások,vicsorgások milyen hangulatot tükröznek.
Tehát a legénység tagjai az együtt töltött idő alatt rájöhettek arra ,hogy Csubikka különféle morgásai és hörgései milyen hangulatot tükröznek.Hogyan vonyít ha éhes,mérges vagy szomorú.
"Jó de hogy tanulta meg?"
Ahogy bármilyen más nyelvet.
Rengeteg idegen faj létezik az SW univerzumában, mind-mind saját nyelvvel. Az már a sztori íróján múlik csak, melyik karaktert hogyan írja meg, milyen nyelveket ért meg és miket nem. Ha nem, akkor szoktak bedobni egy protokoll droidot a közösbe, de igencsak látványos volt hogy se Hannak nem kellett soha tolmács Chewiehoz, se fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!