Ki az aki csalódott már egy filmben/sorozatban?
Heló :)
Néhány hete kezdtem el nézni a Jóbarátokat, és érdekelne a véleményetek. Nagyon régóta próbálom rávenni magam, mivel a szó szoros értelmében sorozatfüggő vagyok, de valahogy sosem mentem tovább az első évad után. Most viszont, túl egy bonyolult szakításon, úgy gondoltam ez majd segít, és ebben részben igazam is volt, mert baromi sokat nevetek rajta és tényleg halál vicces, a humor vonalát tökéletesen eltalálták, főleg a fiúk szarkasztikus humora fogott meg nagyon, mert teljesen velem egyenértékű. De a kapcsolatok? Bruh, de borzasztóan elkeserítettek. Imádom Monica és Chandler szerelmét, és tetszett a Rachel - Ross vonal, de annyi nyűg és fájdalom és hülye indok volt benne, hogy a végére totál az agyamra mentek. Adtam volna egy esélyt a Joey - Rachel párosnak is, de valahogy egyik sem stimmelt. (Bár ha választani kéne, akkor inkább az utóbbi.) Phoene karakterét meg egyszerűen csak nem kedveltem már az elejétől kezdve.
Lehet kicsit elfogult vagyok, de szerintem egy ilyen családias, boldog és szenvedélyes sorozat ennél sokkal jobb szerelmi szálakat is kaphatott volna. Ti mit gondoltok erről?
És tudom, hogy már nem ideális ha azt nézzük, hány éves a sorozat, de egy klasszikusról beszélünk, ráadásul nálam csak most került sorra. (Mikor szezonja volt, én még barbiztam) és hiába volt a fejemben 1-2 részlet, amikor a szüleim nézték, valahogy nem erre számítottam. Az első ilyen szitkom élményem az Agymenők és a HIMYM volt, de ennél mindkettőt jobban élveztem, és sajnálom hogy csalódnom kellett benne. :( Szóval ti hogy vagytok ezzel?
Én rengeteg filmet/sorozatot nézek, és volt ami nem tetszett, vagy ilyesmi, de életemben csak egyszer csalódtam.
A Lány Gyöngyfülbevalóval-ban!
Már meg akartam nézni (nagyon birom Scharlett Johhansont), de akkor anyu a kezembe nyomta a könyvet. Gondoltam akkor előbb elolvasom.
Nem az én stílusom, de mégis nagyon tetszett. 2 nap alatt elolvastam a könyvet, de éppen nyaraltunk, úgyhogy 1 hétig vártam arra, hogy megnézhessem.
Semmi köze nem volt a könyvhöz, össze-vissza voltak benne a jelenetek, és több nagyon fontos szereplő teljesen ki maradt belőle.
Életemben nem csalódtam filmben, de ez a csalódás, vagy 5 filmet kitett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!