12 éves lány nézheti a Wednesday c. sorozatot, vagy nem nekik való?
Figyelt kérdés
Horror-komédia kategória a besorolása, ahogy néztem neten. Lányom azzal nyaggat, hogy nézni akarja, mondtam neki, hogy talán nem kéne 12 évesen horrort nézni. Valaki írjon véleményt a sorozatról, aki látta.2022. dec. 16. 21:53
12/14 anonim válasza:
Van egykét jelenet benne ami durva lehet egy 12 évesnek,pl.mikor kiássák a hullát,és ahogy az kinéz,az elég élethűre sikeredett,de nem egy emberi százlábú 2. XD Ha nem érzékeny lélek/félős akkor nézheti szerintem.
Felnőtt ember meg ne horrorként tekintsen rá. A 10 évesek inkább a vége felé a "nyomozós szálakat",meg a sok csavart nem fogják érteni benne. Jó sorozat,de tévedés hogy csak gyerekeknek lett készítve,felnőtteknek ugyanannyira való attól független,hogy szándékosan nem csinálták brutálisra hogy a fiatalabb korosztály is nézhesse.
13/14 anonim válasza:
A sorozat főleg a 12-18 év közötti korosztály igényeinek készült. Tinik, Facebook, instagramozó diákok napjaink jelenlegi trendjeit vonultatja fel. Továbbá semmi olyan jelenet nincs ami pl egy gyilkosságot mutatna be (3 hang effekt kivételével)
14/14 anonim válasza:
Szerintem nézheti. Nálunk a Berzében a 6.osok is (12-14 évesek is) megnézték már. Nekik is nagyon tetszett. Én aki 16 éves vagyok már negyedjére nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!