Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 12 éves lány nézheti a Wednesd...

12 éves lány nézheti a Wednesday c. sorozatot, vagy nem nekik való?

Figyelt kérdés
Horror-komédia kategória a besorolása, ahogy néztem neten. Lányom azzal nyaggat, hogy nézni akarja, mondtam neki, hogy talán nem kéne 12 évesen horrort nézni. Valaki írjon véleményt a sorozatról, aki látta.

2022. dec. 16. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Na megézte?
2023. jan. 6. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egykét jelenet benne ami durva lehet egy 12 évesnek,pl.mikor kiássák a hullát,és ahogy az kinéz,az elég élethűre sikeredett,de nem egy emberi százlábú 2. XD Ha nem érzékeny lélek/félős akkor nézheti szerintem.

Felnőtt ember meg ne horrorként tekintsen rá. A 10 évesek inkább a vége felé a "nyomozós szálakat",meg a sok csavart nem fogják érteni benne. Jó sorozat,de tévedés hogy csak gyerekeknek lett készítve,felnőtteknek ugyanannyira való attól független,hogy szándékosan nem csinálták brutálisra hogy a fiatalabb korosztály is nézhesse.

2023. jan. 25. 04:44
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
A sorozat főleg a 12-18 év közötti korosztály igényeinek készült. Tinik, Facebook, instagramozó diákok napjaink jelenlegi trendjeit vonultatja fel. Továbbá semmi olyan jelenet nincs ami pl egy gyilkosságot mutatna be (3 hang effekt kivételével)
2023. febr. 4. 03:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézheti. Nálunk a Berzében a 6.osok is (12-14 évesek is) megnézték már. Nekik is nagyon tetszett. Én aki 16 éves vagyok már negyedjére nézem.
2023. jún. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!