12 éves lánynak milyen sorozatot ajánlanátok netflixen?
Alexa és Katie
H2O
Makoi hableányok
Egy pörgős nyár
Ohana
A búvárklub
Semmit.
Tele van már minden homokossal.
Tudom nem Netflixes, de azért leírok párat:
Családi Titkok
Veled Is Megtörténhet!
A Gyanú Árnyékában
Magánnyomozók
Ha viszont tényleg Netflixes sorozat kéne, akkor:
Stranger Things.
De a #3-as válaszolónak igaza van, csak még kiegészíteném annyival, hogy a pl. azok a filmek, amik pl. a Film4-en vagy hétvégén az Izaura TV-N mennek, (Gondolok most itt a romantikus nyálas filmekre,) televannak ilyen leszbikusokkal és homokosokkal. A nőknek olyan a stílusuk, mint Már megint Kitty youtubernek, a férfiaknak meg olyan, mint Aleenak, aki az X-Faktor 10. évadát megnyerte.
Sok jó régi (viszonylag régi) sorozat is van, ami szerintem ideális lenne.
Viszont legtöbbhöz nincs sem magyar hang, sem magyar felirat.
Amúgy én valamilyen pozitívabb kicsengésű fantasy vagy sci-fi sorozatot ajánlanék. Valamit ami kellően modern ahhoz, hogy egy 12 évesnek is izgalmasnak tűnjön, de olyan, hogy vannak benne egy ilyen korú fiatal számára is értelmezhető pozitív, példaértékű karakterek.
Amúgy én azt ajánlanám, hogy angol hang + magyar felirat kombinációval nézze a dolgokat (még akkor is, ha magyar hand elérhető).
Segíthet nyelvet tanulni, amolyan "kellemes a hasznossal"...
Netflixen
Gilmore Girls
To all the Boys
Anne with an E
Kim's Convenience
Talán a Lost in Space, bár megoszlanak a vélemények, hogy 12 évesen ajánlott-e.
Breaking Bad
Még csak az első 3 évadot láttam, de hamarosan nézem a 4. évadot.
Stranger Things, Anne with an E, Én még sohasem, Alexa and Katie, Bébiszitter klub, Emily párizsban, Dash and Lily
Ezeket ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!