Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett az új Avatar...

Hogy tetszett az új Avatar film, mucsácsók?

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 20:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtok!
2022. dec. 19. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem tetszett összességében.

A látvány jobb volt mint bármi az elmúlt 10 évben. Ontják ránk a látványfilmeket (khm, Marvel..), a hősfilmeknek konkrétan ugyanaz a felépítése a Vasember 1 óta, cserébe a látvány is egyre szarabb. Na, ez a film hozott egy brutális látványt és lore-t, amit régóta semmi sem. Kicsit a Dűne volt még hasonló atmoszférában, világépítésben.

A történettől sokat nem vártam, ezt előre tudta mindenki, hogy ez nem az a film ami a nagy történetről szól.

DE

SPOILER

Hogy azt a nyomorult ezreedest minek kellett visszahozni, azt nem értem. Oké, családi szál így kerek, de ez a Palpatine effektus, nem igaz, hogy nem tudtak előhúzni egy másik ambíciózus katonát aki tisztában van az első rész történéseivel és valahogy a gyerek is bemagyarázható.. Ezt egy nagyon gagyi fogásnak tartom.

Ezt leszámítva nekem nem volt bajom a sztorival. Nem állította senki, hogy lesz sztori, és ez nem is az a franchise, ami valaha épített volna a sztorira, ezért nekem eszembe se jutott hiányolni. Nem úgy mint pl egy hősfilm esetén..:D

Összességében szerintem érdemes megnézni. Én nem szeretem a 3D-t, de aki igen, annak érdemes abban:D

A 3 óra kissé sok, de igazából én csak 2.5 óránál néztem rá először az órámra. A harcjeleneteket én kukáztam ovlna, a többi sokkal érdekesebb volt, de gondolom ez amolyan társadalmi nyomás, hogy muszáj ilyeneket belerakni:D

2022. dec. 22. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Nekem kifejezetten tetszett! BÁR azért vannak problémáim.

SPOILEREZEK VÉGIG!

Először is külön kiemelném a családi jeleneteket, illetve azon részek súlyát, ami meglepő, mert ettől féltem a legjobban. A gyerekeket kivétel nélkül MIND szerettem, mindegyikük jól kidolgozott, meg voltak a maguk dilemmái és jó volt nézni azt az összetartást bennük ("Sullyék összetartanak") PL. Amikor cikizték a csajt az ujjai miatt, ahogy bevonult a Natayam, az a jelenet nagyon ott van. :D A kislány Tuqe pedig irtózatosan aranyos volt :D.

Emellett szerintem jól bemutatták a családi szerepeket, egy tökéletes minta a mai "elbuzult" generációnak. Jake egy igazi férfi/apa és azt teszi ami az ő dolga. Minden Hollywood-i klisét/mocskot kihagytak belőle HÁLAÉG. Megmutatja milyenek az IGAZI ÉRTÉKEK.

Számomra az a jó film ami mindenféle érzelmet kivált belőlem, Na ez ilyen film volt. (:

Na most jöjjön ami zavar....

Sajnos megint itt van ez a jelenség, hogy ma élő, úszkáló halakról copyznak. Egy ilyen filmtől jóval több kreativitást várnék el, főleg ha már ennyit dolgoztak vele. Most komolyan! Miért kell medúza Pandora változatba? Miért nem lehet egy kicsit merészebbnek lenni? Az a nagy csúcsragadozó amire azt mondaná az ember hogy saját fejből van, de A.A Ez a már 360millió évvel ezelőtt kihalt "Dunkleosteus" MAKULÁTLAN másolata volt. A bálnaszerű lények még azt mondom érdekesek voltak, de a többi felejtős. Elég nagy rajongója vagyok a tengeri élővilágnak, úgy hogy ez engem eléggé zavart.

A történettel alapvetően szerintem nem volt probléma, a közepéig abszolút élvezhető volt, utána kezdett unalmas lenni, azt tényleg elhúzták, meg a végén lévő csata sem volt megfelelően felvezetve. Ha így nézzük első rész tényleg komplexebb és átgondoltabb. Az ezredesről meg már nem is beszélek, a f*szn6k kellett visszahozni,RÁADÁSUL most se hal meg a végén, így a 3.részben megint láthatjuk. /:

Összességében szerintem mindenképp érdemes megnézni, meglehetősen érzelmes és akciódús is. Sokan nagyon lehúzzák amit személyszerint nem értek. /: Én most fogom 3-adszorra megnézni. :DD

3D ajánlott

2022. dec. 31. 01:00
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok! A látványvilág gyönyörű, bár ezt sokan írták:D
2022. dec. 31. 01:01
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Csalódtam! Az első rész sokkal komplexebb, összetettebb. Ahhoz képest hogy Cameron ilyen meg olyan forgatókönyveket égetett el (állítása szerint), hogy egy jól kidolgozott átgondolt történetet hozzon össze, ahhoz képest ez egy 0.

Az első fél óra még érdekes volt, de utána már olyan unalmas lett. Nem tudom hogy az alap story vagy a vágás volt sz6r, de nagyon nagy hiányérzetem van.

Egyébként nem 1 bakit találtam a filmben és hazudott Cameron amikor azt mondta egy kerek történetet kapunk. Konkrétan semmit nem zár le.

Az emberek kezét meg teljesen elengedte nagy szívfájdalmamra

2023. jan. 3. 20:26
 16/16 anonim válasza:
82%

"Minden Hollywood-i klisét/mocskot kihagytak belőle HÁLAÉG. Megmutatja milyenek az IGAZI ÉRTÉKEK."

Hááát... szerintem pedig pont tele van a film klisékkel.

2023. jan. 5. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!