Lurdy Mozi miért ennyire népszerűtlen/rossz?
Most az Avatar: Way of the Water kapcsán kellett keresnem helyeket, de valamiért ez a mozi nagyon nem foglalt többihez képest. Ez leginkább a 3D vetítésnél látszik, 2D-re azért a terem fele foglalt.
Ennyire rossz lenne a 3D itt vagy valami más miatt ennyire népszerűtlen választás?
Én kb. 1 éve voltam ott.
Sztem ezek miatt nem népszerű:
- nincs (tömeg)közlekedésileg sok helyről könnyen elérhető helyen... én mondjuk az 1es villamos vonalán lakom, szóval nekem még könnyű, de többen azért fognak menni Westend, Aréna, Sugár, Duna Plaza Cinema Citybe, vagy akár a művész mozikba vagy a Corvinba, mert jobban elérhető
- amikor én néztem ott filmet, konkrétan behallatszott a hang a másik teremből a moziélmény közben, és baromi zavaró volt, biztos, hogy nem megyek oda vissza, kiv. ha csak ott játszanak vmit, ami nagyon érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!