Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem értem ezeket a Motel c....

Nem értem ezeket a Motel c. film 2. részével kapcsolatban. Esetleg valaki?

Figyelt kérdés

1. Az első részbeli főhősünkről akinek a film elején fejét veszik miért nem hallunk többet a film során?

2. Azok a kölykök akik az 1. részben a jó főhősünknek segítettek hogyhogy hagyták,hogy azt a társukat az abűnszerv vezér faszi lelője vagy utána nem támadtak rá?

3. A végén ki volt az a nő akit lefejezett az erdőben az a kaszás fekete ruhás nő és az a nő ki volt aki lefejezte? mert tényleg úgy hasonlítottak egymásra. és egyszerűen nemtudom kik lehettek a filmből pontosan.

#film #motel #horror #Motel 2.
2022. dec. 14. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert meghalt.

2. Mert nem akartak meghalni.

3. A főszereplő fejezte le, mert így állt bosszút, hogy odacsalta őket.

2022. dec. 14. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
1 Tudom,hogy meghalt. Csak,hogy miért nem hallunk róla. Ahogy nyomoznak az ügyében vagy ilyenek?
2022. dec. 14. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De kik nyomoznának? A sorozat más szereplőket követ a nyitójelenet után. Nem is ismerték azt a karaktert.
2022. dec. 14. 19:59
 4/7 A kérdező kommentje:
3 Hát a rendőrség.
2022. dec. 14. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4. Biztos nyomoznak, off-screen.

Ehhez újra kéne írni a filmet, nem gondolod? Mert a két sztori sehogy sem függ össze. Egy teljesen más film lenne.

2022. dec. 14. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyerekek is gyilkosságra vannak nevelve. Nem tudom hol segítettek a szereplőnek. Le lettek fizetve, csak azért segítettek. Üzlet volt.
2023. jan. 6. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
6 Az első részbe segítettek.
2023. jan. 6. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!