2/7 anonim válasza:
Az elején igen. Kb. az első 3 - 4 évad kifejezetten élvezhető volt. Aztán kifogytak az ötletek, kezdett önismétlővé válni, egyre ostobábbak lettek a konfliktusok, a szituációk. Kb. a hatodik évadtól nézhetetlen gagyivá vált, kritikán alóli új szereplőkkel.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom. 23 év alatt láttam belőle összesen kb. 5 percet. :)
4/7 anonim válasza:
Még annyit, hogy az ilyen maratoni sorozatokkal pontosan az történik, amit a #2-es leírt. Én anno a Dallas-t néztem még 15 éves koromtól kezdve, aztán 2-3 év múlva konkrétan herótot kaptam tőle.
5/7 anonim válasza:
Az eleje még egész jó volt (magyar sorozathoz képest), mindenki nézte, de aztán végül ez lett az egyik legrosszabb, leggagyibb és legunalmasabb magyar sorozat
6/7 A kérdező kommentje:
Addig jóvolt míg ki nem lépett Berényi Miki
2022. dec. 10. 13:44
7/7 anonim válasza:
A régiek jók voltak a kétezres évek közepéig kb. Sok szerethető szereplő volt benne és jó sztorik. Az új részek már unalmasak voltak nagyon unszimpatikus karakterekkel. Elfáradt a sorozat. Jó is hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!