Mit szóltok ahhoz hogy újra vetítik a Barátok Koztot?
Figyelt kérdés
Fogjátok nézni?2022. jún. 2. 07:09
1/16 anonim válasza:
Napi 4 rész, tehát kb 11,5 évig adni fogják. Az igen. :D
Szerintem semmi értelme, de hadd csinálják, igazából van egy csomó RTL-es csatorna már, feltételezem rohadt sokba kerülne minden telerakni új dolgokkal. Ez legalább kitölt bizonyos idősávokat évekig.
2/16 A kérdező kommentje:
1 es :Nem igaz, 8 részt adnak egy nap, tehát csak 5,75 évig adják :)
2022. jún. 2. 08:32
3/16 anonim válasza:
Az első 1-2 évadot néztem, de elkezdett rossz irányba menni, mint ahogy a Jóban rosszban is. Nekem nem hiányzik, és nem nézem újra.
Ha arra köteleznek egy külföldi tulajdonú céget, hogy magyar produkciót gyártson, akkor előjönnek az alkalmatlan forgatókönyvírók, rendezők, a csak ripacskodásra alkalmas, tehetségtelen színészek.
De még mindig jobb, mint ahová az sem kell. Lásd ÉNB.
4/16 anonim válasza:
Nem izgat, van távkapcsolóm, az Úr áldja meg a feltalálóját.
5/16 anonim válasza:
4 részt adnak egy nap, este csak ismétlik.
6/16 anonim válasza:
Én csak azon lepődtem meg hogy ezekszerint megvan még minden rész valahol nekik felvételen.
8/16 anonim válasza:
Beletettek néhány milliárdot a sorozatba. Azért nem a hatvanas években vagyunk, amikor a rádióban és a tévében töröltek felvételeket, hogy újra felhasználhassák a magnószalagokat.
9/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon örülök neki. Jó lesz visszanézni a legelejétől a 98-as részeket, nagyon retró és egyben nosztalgius lesz, meghatározta anno a gyerekkoromat, ezen nőttem fel kb. 2008-2009-ig követtem a sorozatot. Onnantól elvesztettem a fonalat, mert az “új” szereplőgárda már nem tetszett. Király lesz visszanézni a jó kis tipikus kedvelhető szereplőket Géza, Zsolt, András, Zsófi, a maffiózós Berényi Miki még hosszú barna fürtökkel és körszakállal, Berényi Zsuzsa, Kata na és a Hoffer család, az öreg Hoffer Józsi meg a fia Ákos aki lezuhant a tetőről az elején xdd, s a csodaszép Hoffer Eszter (Konta Barbara)^^ Áhh 2000-es évek eleje gyere már
10/16 anonim válasza:
Ismétlik, csak 4et adnak egy nap.
Miért vagy lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!