Mit szóltok ahhoz hogy újra vetítik a Barátok Koztot?
Figyelt kérdés
Fogjátok nézni?2022. jún. 2. 07:09
11/16 anonim válasza:
Nagy Csifó Dorina rajongó vagyok,kiváncsi leszek,mikorra érnek el 2007-ig. De szerintem msáfél-két év lesz ilyen tempóban,ha nem több.
12/16 anonim válasza:
Engem sosem érdekelt annyira a Barátok Közt (az elején kicsit néztem, aztán néha 1-1 epizódot néha kíváncsiságból, de követni nem követtem), nem fogom az újravetítést nézni.
13/16 anonim válasza:
Nézem és rendesen nosztalgikus érzésem van, gyermekkoromat idézi. És akkor még normálisabb volt a BK, szimpibb, emberibb szereplők stb.
15/16 anonim válasza:
Eredeti számozás szerint 8 rész, de most új számozásban a korábbi napi 2 részeket összemosták.
16/16 anonim válasza:
Illetve ezt valahol útközben találták ki és elrontották a számozást. Ha valaki régi szerint akar majd újranézni valamit, az nem fog stimmelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!