Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a Wednesday...

Hogy tetszett a Wednesday sorozat? Kedvenc szereplő?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Wednesday, Morticia és Weems igazgató volt a kedvencem.

Izé nekem egy semmi volt.

2022. dec. 12. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon tetszet!alig várom a második 2 évadot!

Kedvenc szereplőm/crushom:Enid Sinclair❤️Olyan aranyos!

2022. dec. 15. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem Enid tetszett,jó csaj nem tagadom,szerelmes lettem a lányba igaz 3 év van közöttünk XD

Nekem eza Enid Ajex kapcsolat kicsit fura volt, igazából Enid csapott le Ajexre a telepes parkban és próbált bevágodni nála. Amúgy csak szerintem szerepelt keveset?

Én úgy érzem az ő szála is érdekes, végülis kulcsszereplő volt az évad végén a nyomozás kapcsán. A másik kedvencem Fester nagymókus az öreg.

2022. dec. 17. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mielõtt láttam a sorozatot nagy Harry Potter fan voltam, de ez mégjobban tettszett én már nagyon várom a második évadot.

#2 azért csinálták olyanra a végét, hogy biztos elõfizess a következõ évadig.

Kedvenc szereplõm Feszter bácsi szerintem nagyon jó karakter.

2023. jan. 6. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Én vagy negyedjére vagy ötödjére kezdtem el nézni, és még mindig nagyon tetszik 😍. Nagyon várom a 2. évadot. És természetesen Wednesday, Enid és Izé a kedvenceim😍.
2023. jún. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!