Hogy tetszett a Wednesday sorozat? Kedvenc szereplő?
Nekem a vége kicsit összecsapottnak tűnt, azt hittem hosszabb lesz a harci jelenet.
Maga a szörny is néha kicsit gagyinak tűnt, de szerintem ezt csak én gondolom így:)
Összességében amúgy tetszett, érdekes volt.
A kedvencem Xavier volt.
Wednesday és Enid voltak a 2 kedvenc. Meg izé XD.
2 azért lehet összecsapott mert több évadra tervezték. És ez az első volt a kísérleti évad, hogy van e rá igény egyáltalán. És a számok nagyon azt mutatják mivel a Netflix egyik nagyágyúját a Stranger Things et is megelőzte
Tetszett, bar remelem ha lesz tobb evad az egesz Addams csaladot kicsit jobban belevonjak.
Wednesday es Enid a kedvencem ☺️
Ma néztem meg az utolsó részt. Rettentő jó sorozat. Magával ragadott az egész.
Kedvenc szereplőm Wednesday és Morticia. Remélem az Addams family tagjai a következő évadban nagyobb szerepet kapnak. Azt is el tudnám képzelni, hogyha Wednesday-nak és Pugsly-nak kisöccse születne, az a kis bajszos.
Spoilerr!!!!!!!!
Ti mit szóltatok a végén a plot twisthez? Tyler mint a szörny.. amuggggy team tyler vagy team xavier? Kedvenc karakterek pedig izé volt😂
Spoiler
Én TeamTyler vagyok. Én nagyon meglepődtem, szomorú is voltam, mert már kezdtek összejönni a dolgok. Kedvenceim Wednesday és Izé
Imádtam, új kedvenc a Stranger Things mellett. Kedvenceim természetesen Wednesday, Enid, meg persze Izé. (Utóbbi jobban megírt karakter, mint sok mai sorozat és film főszereplői...)
A szörny kiléte nekem elég nyilvánvaló volt már viszonylag hamar.
Amúgy TeamXavier, esetleg egy kis "fordulattal" TeamEnid.
Nagyon tetszik, még nem néztem végig.
Izé, Wednesday és Tyler a kedvenceim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!