Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszik az idei vv?

Hogy tetszik az idei vv?

Figyelt kérdés

Szerintem nézhetetlen. Tavaly pont az volt a jó, hogy a műveletlen, buta emberek mellé bekerült pár okos is, akikért lehetett szurkolni. Mi a franc ez az idei évad? Egy nyolcadikos felvételi feladatsort nem tudnának megcsinálni!

( Kérem a ,, Nem nézek ilyen szemetet, mert én inkább a 6000 éves Bud Spencer filmeket, és a Columbo részeket nézem 30 éves koromra,, hozzászólók kíméljenek..)

2022. nov. 30. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem néztem minden vv-t és amit igen, azoknak sem láttam minden részét. Ebből a mostaniból egy összevágott 10 percet láttam a beköltözés utáni napokból és annyi elég is volt. Ledöbbentem, hogy az évek alatt mennyit süllyedt a színvonal. Igénytelenül széttetovált, nemi gondozóból szabadult, börtöntöltelék prolik gyülekezete lett. Engem nem érdekel mennyit fogják promózni, teljesen hidegen hagy ez a prosztó szint. Ezért kár volt elindítani ezt az évadot.
2022. dec. 1. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugy hogy emberek nagy resze mar alszik.
2022. dec. 1. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Beszéljünk egy kicsit Columbo-ról, mivel látom hogy a kérdező igencsak kedveli a sorozatot. Nekem az tetszik benne, hogy mindenki lenézi őt. Ugye mindig egy nagyon gazdag vagy egy híresség a gyilkos. Vagy gazdag és sztár is. Columbo hadnagy viszont nagyon rafinált - jó értelemben. És nagyon figyel a részletekre. Feledékenynek és butának mutassa magát, pedig nagyon eszes, és mindenre emlékszik. Igen, az elejétől kezdve tudjuk hogy ki a gyilkos, de nem erről szól a sorozat. Képzeld volt úgy hogy nem volt bizonyítéka a gyilkos ellen, de mégis elfogatta. Alázatos is a hadnagy, pedig igencsak nagy tekintélye van a köreiben. És úgy gondolom kitűnő ember ismerő is.
2022. dec. 1. 16:15
 14/15 A kérdező kommentje:
13. Ez leírva jól hangzik, gyakorlatilag nem működik. Ha legalább véres lenne, mint az állat, vagy lenne benne káromkodás, már érdekesebb lenne.
2022. dec. 19. 00:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Állítólag fel akarják újítani a sorozatot, Bruce Branner lenne a hadnagy! Örülnék neki! 😊
2022. dec. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!