Hogy tetszik az idei vv?
Figyelt kérdés
Szerintem nézhetetlen. Tavaly pont az volt a jó, hogy a műveletlen, buta emberek mellé bekerült pár okos is, akikért lehetett szurkolni. Mi a franc ez az idei évad? Egy nyolcadikos felvételi feladatsort nem tudnának megcsinálni!
( Kérem a ,, Nem nézek ilyen szemetet, mert én inkább a 6000 éves Bud Spencer filmeket, és a Columbo részeket nézem 30 éves koromra,, hozzászólók kíméljenek..)
2022. nov. 30. 22:42
1/15 anonim válasza:
Ilyenkor már nem érdemes kérdést feltenni.
3/15 anonim válasza:
Nem nézek ilyen szemetet, mert én inkább a 6000 éves Bud Spencer filmeket, és a Columbo részeket nézem 30 éves koromra!
4/15 A kérdező kommentje:
3. Ezzel semmi baj nincs, amíg nem vállalod fel nyíltan..
2022. nov. 30. 23:12
5/15 anonim válasza:
Csak poén volt! Amúgy még Columbo is többet ér, mint a vv. De mindegy!
6/15 A kérdező kommentje:
Ja. Többet ér 40 éve lejárt fost nézni, amiben 1 órán keresztül nem történik semmi, és már az első 3 percben tudod, hogy ki a gyilkos xD
2022. nov. 30. 23:19
7/15 anonim válasza:
XD Pihenni térek, most nem vitatkozok már!
8/15 anonim válasza:
Igényesebb szórakozás azt nézni hogy a rosszlanyokról összetiborzott prostik hogyan kuratják meg maguk az elsó adandó alkalommal :D
9/15 anonim válasza:
Az egyik vv villa lakót ismert személyesen is :D Hát nem csodàlom hogy ott végezte 🤣🤣
10/15 anonim válasza:
Az már szint, amikor a VV-t szembeállítod Columboval és az utóbbit húzod le... Ha valamit nem gondoltam, hogy olvasni fogok valaha, akkor az ez. :D zseni vagy!
Az jut eszembe ezen sorok olvasása után, hogy vajon, amit te írtál a beköltözőkről az vajon mennyi jellemző rád?! Tipikus esete annak, amikor a hülye okoskodik. De ezt a hülye sosem ismeri fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!