Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt eddig a legjobb...

Mi volt eddig a legjobb magyar sorozat a hazai televíziózás történetében? És miért tetszett?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Ezt úgy érted, hogy amit kizárólag tv-ben adtak le?

Mert ha nem, akkor én torony magasan az Aranyéletet mondanám, ami magyar, de HBO-ra gyártották, nem tv-re.

Szerintem ez legalább 2-3 szinttel feljebb van, mint általában a magyat filmek, pláne sorozatok (kivétel persze mindig van).

A színészi játék is jó benne.

Az egész ahogy kinéz, a hangulata, az operatőri munka, a sorozat stílusa, szövege mind mind nagyon jók. A túlzásai ellenére is élvezhető, mert nyilván ez is meg-meg botlik néha, pláne a 3. évadban vannak leginkább hibái, de hogy őszinte legyen pont azért vagyoo megbocsátó vele kapcsolatban, mert ritkán látni ilyen minőségű sorozatot itthon.

Le a kalappal előttük!

2022. nov. 30. 09:26
 2/9 A kérdező kommentje:
ja HBO-t is annak veszem.
2022. nov. 30. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Kisváros
2022. nov. 30. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Jah főleg hogy az aranyéletben meg nem is színész is szerepelt :D
2022. nov. 30. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
angyalbörben
2022. nov. 30. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
társasjáték
2022. nov. 30. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Éjjel Nappal Budapest. Azért néztem, mert mazochista vagyok.
2022. nov. 30. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha jó magyar sorozatot kellene írnom, akkor az Egy óra múlva itt vagyok, Abigél, és a Sándor Mátyás c. sorozatokat említeném. Na és Linda... gyerekkoromban odavoltam érte. A vércsesikoly+ klumpa azóta is verhetetlen páros. De az Abigélt tenném 1. helyre.
2022. nov. 30. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
Besúgó
2022. dec. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!