Sheldon (Agymenők/The Big Bang Theory) az egyik legbunkóbb karakter az amerikai sitcom-ok történetében?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 20:04
2/16 anonim válasza:
Nem bunkó, hanem vélhetően Asperger-szindrómás.
3/16 anonim válasza:
Nem bunkó.
Ha bunkót keresel nézd meg Al Bundyt!
4/16 anonim válasza:
Szvsz Charlie Harper is bunkóbb
5/16 anonim válasza:
Igen.
Emellett az egyik legönzőbb is. A valóságban senki sem tudna elviselni egy ennyire gyerekes, idegesítő, tuskó, önző alakot.
6/16 anonim válasza:
Annyira racionális hogy nulla érzelemmel létezik. Semmi empátia nincs benne. Emiatt rideg. De nem szándékosan ilyen. Nálam a bunkó az aki tudna másmilyen is lenni, normális, csak bszik rá. Sheldon nem tud másmilyen lenni. Csak ilyen, amilyen.
7/16 anonim válasza:
Én is osztom azon véleményt miszerint egy Aspergerses vagy egy autista nem feltétlenül bunkó, csak másképp értelmezi a világot.
8/16 anonim válasza:
Ő egy Spock parafrázis. Nem bunkó, mert egy bunkó élvezi ha másokat bánthat, tudna másképp viselkedni, de szándékosan nem teszi. Sheldon viszont funkcionálisan képtelen máshogy viselkedni, annyira a saját, zárt világában él.
9/16 anonim válasza:
Adprgeres zseni! Olvastam, hogy neki lett elege a szerepbol. Meg akartak folytatni, mindenki benne volt, csak O nem. Mivel en is aspergeres vagyok, nagyon kedveltem. Abban is segitett, hogy kicsit foglalkozzanak ezzel a betegseggel, mert ez nem jar mindig egyertelmu kulso jelekkel egy laikus szamara! A csaladban sem biztos, hogy eszreveszik! Elkonyvelik, hogy kicsit furcsa. Szoval: NEM BUNKO!
10/16 anonim válasza:
Bunkó, és ha akarna tudna máshogy viselkedni, csak kényelmesebb a fogyatekossága mögé bújni kifogásként. Viszont nem a legbunkóbb, arra ott van Al Bundy pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!