Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amerikai Horror Story...

Az Amerikai Horror Story évadainak történetében melyik a legdurvább jelenet?

Figyelt kérdés
Vagy az is elég hogy melyik a legdurvább epizód, talán arról is tudni fogom melyikre gondoltok.

2018. nov. 13. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Rég volt már, de talán a diliházas jelenetek. Azért, mert az nem csak horror klisé és fikció, hogy ijesztő legyen, hanem valóban kegyetlenül bántak a betegekkel abban az időszakában a történelemnek.
2018. nov. 14. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

A coven évad lightos volt. De én sosem felejtem el, amikor a bika fejű hapsinak levetkőzött a dagi, néger csaj, hogy meg***ja.

Nem olyan durva, de beleégett a retinámba.

2018. nov. 14. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Második évad.

Abszolút vitte az összeset.

Főleg a démonos szál.

2020. máj. 27. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

10. Évad. Amikor a csajnak kihullott a haja mert bevette a tablettát, de nem tehetséges. Így kijöttek rajta a mellékhatások.

Nekem van egy ilyen fura fóbiám, nem bírom a kopasz ( vagy kopasznak kinéző) nők látványát, és ezért volt nekem ez a legdurvább. Mikor leesett, hogy mi fog történni, oda sem tudtam nézni. Csak hallottam mikor a maradék kis hajat leborotválta a tükör előtt.

2022. aug. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!