Melyik ez a ázsiai horror film?
Figyelt kérdés
Valami olyan volt benne hogy egy nő ment lifttel és nem szabadott volna megállnia a 4es emeleten. De megállt és ott olyan volt mint egy felújítás vagy éppen le volt pont lakva nem tudom pontosan. De megjelent talán valami női szellem szerű és elkezdett felé közeledni de még pont be tudta csukni a lift ajtót. De lehet hogy nem is létezett a 4.ik emelet és azért is furcsa hogy megállt ott. Nagyon zavaros de én se emlékszem hogy volt pontosan vagy miben volt ez2022. nov. 28. 21:07
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, talán A szem, vagy a Fekete víz. De egyáltalán nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!