Szerintetek Jenna Ortega jól néz ki?
Csak azért kérdem, mert szerintem nem egy rendkívüli szépség, vékonyka is. Talán átlagosnak mondható.
Viszont most először láttam, és asszem megvan az ideálom. Valami nagyon megfog a tekintetében. (Mondjuk régen is olyasmi csajok tetszettek, ahogyan ő kinéz.)
Egyébként félvér a csaj?
Félreértések végett 20 éves vagyok én is.
Most ő lesz a női evan peters…
Azért lesz felkapva mert az épp aktuális meno soriban szerepel
Én is 20 éves vagyok, mint írtam. Nem gondolom, hogy ne lennék gyerek, csak azért mert a jog szerint 18 felett vagy nagykorú...
Bár kinek mi.
Én ezt azért emeltem ki (mármint a korom), mert ha pl. 30 felett vagy és rá gerjedsz az marha gáz.
#24 majd 20-30 ev mulva(!) mar nem igy fogod tartani
ha megnezed ez egesz vilagon "termeszetes" hogy akar 40-50 ev korkulonbsegu nagymamak/nagypapak jonnek ossze "unoka" koruakkal eppen nagykoruva valtakkal
de legalabbis hatalmas korkulonbsegekkel ha mar idosebbek is a "fiatalabbik"felek
ezt az extremseget en se igazan ertem de hat ö dolguk
legszebb hogy azt allitjak nem anyagi miatt, es sokszor nem is belsokisugarzas miatt, hanem mert tetszik a masiknak az idos kinezete...
szexualisan persze...
te is keress egy buja nagyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!