A Wednesday mennyire jó az Addams familyhez képest?
A Wednesday az új netflix sorozat címe...
Jó reggelt kívánok!
Nem összehasonlítható.
A készítők is megmondták, hogy ez egy új, a 2022 trendekhez alkalmazkodó sorozat. Szóval ne az Addams legyen az összehasonlítási alap.
Magában a sorozat szerintem nagyon jó, a színészi játék kiváló, a story egyszerű de a poénok és a színészek feldobják az egészet. Szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Hát szerintem csak vették az Addams familyt, a Harry Pottert és más ifjúsági/tinilány fantasykat és bedobták a turmixba. Sok újat nem fedeztem fel benne, de jobban össze volt rakva, mint School for good and evil korábbról (az szerintem rossz volt), jobban alkalmazta a kliséket.
Van egy szerelmi háromszög, amiből az egyik fél simp, a másik fél toxikus mint állat (szó szerint, Edward/Angel/Spike gyilkos vibe). Gondolom ezt nyújtani fogják.
A pilgrim ürge gondolom minden tanévben visszatér elpusztítani mindenkit, mint Voldemort, de epic fail lesz a vége mindig. Voldemort azért következetes volt. Ez az alapító ahhoz képest, hogy mennyire utálja a varázslényeket, elég sok varázslatot használ: pirokinézis, telekinézis, nekromancia. Lehet valójában saját magát utálja?
A mínionjai, mint az ex-Wednesday Ricci csaj lesznek a halálfalók 2.0.
Na mindegy. Első nézésre érdekesnek tűnik. Nem olyan zavaros, mint az átlag netflix sorozatok. Majd még lehet megnézem újra, mert szórakoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!