Valaki adna nekem bő információt adni a Murderdolls-ról?
UUUUH JOEEEEEEEEEY *-*...
Sajnos úgy érzem értelmes információval én se szolgálhatok azon kívül amit a wikin lehet olvasni, valamint ami interjút lehet velük találni a neten...
itt vannak a hivatalos dolgaik (face, twitter, youtube fiók, és myspace)
első vagyok :D
Én úgy ismertem meg őket, hogy a Slipknot-ból Joey-ról olvastam. Szerencsére rátaláltam a Murderdolls-ra, én a Dead in Hollywood c. számot hallottam először, s az énekes hangja lenyűgözött :X
Mikor megjelentek, nem arattak túl nagy sikert, legalábbis az amerikai piacon nem, viszont Japánban valamint Angliában abszolút, ott nagyon népszerűek voltak.
Az első albumuk számai eredetileg ugye Wed saját bandájához tartoztak, de végül Murderdolls-projekt lett belőle. Ez elég meredek lépés volt, lévén Wed szövegei nem éppen a visszafogottságukról híresek, van benne drogoktól kezdve a nekrofíliáig minden. Ennek kellenére ő nem egy gusztustalan elborzasztó figura, jó arc, Youtube csatornájáról egyértelműen kiderül, hogy félhülye az az ember, de nagyon csípem. :D
Az interjúkban egyébként főként a banda központi figurái - tehát Joey és Wed - szerepeltek. Folyamatosan fordítva mutatkoztak be, amit nem értek, de egész jópofa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!