Várjátok már a transformers új előzetesét?
Én már nagyon várom! Ez lesz az első Transformers film, amit megnézek a moziban! (Nem olyan régóta vagyok rajongó, 2018-ban még nem voltam az)
Bár az is igaz, hogy ez az új film eléggé Beast Wars-os lesz, azt pedig pont nem szeretem annyira. De így is nagy izgalommal várom! :D
Az előzetestől meg csak még izgatottabb leszek. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz a látvány világa, hogy néznek majd ki a szereplők. Alig várom!
Omg mintha ezt a választ csak én írtam volna...
Minden gondolatoddal egyet értek, biztos hogy nem egy klónom vagy? :D
Csak annyi hogy én már kiskorom óta szeretem a transfomers-t és nem 2018 óta xd
Szia :)
1-es vagyok
Próbáltam neked írni privátban, de nem sikerült, ezért inkább ide írom le:
Először is szeretnék elnézést kérni tőled a kissé megkésett válaszért.
Én se szeretem a Michael Bay-féle transformerst, mert szerintem eléggé csesznye, különösen, ha álcákról van szó. (Most komolyan, Starscream leköpte Witwickyt a 3. részben xd)
Nekem sokkal jobban tetszett az Űrdongó, ami látványra ötvözte a g1-t a korábbi filmekkel. Sokkal egyszerűbb és szebb szerintem, ráadásul az álcák se egy állat szintjén voltak benne. Örülök neki, hogy most (az előzetes alapján) ez a film is inkább Űrdongószerű lesz.
Amúgy neked hogy tetszett az előzetes?
Szerintem nagyon baró, már most teljesen fel vagyok pörögve tőle, nem tudom hogy bírom majd ki júniusig :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!