Megadná nekem valaki ennek a filmnek a címét?
Nagyon rég (10-15 vagy több évvel ezelőtt) a TV-ben láttam. Arról szól, hogy egy férfit elhagyott a felesége, ott maradt egy gyerekkel. Először öngyilkos akart lenni (azt hiszem, vonat alá akarta vetni magát a gyerekkel együtt, valami ilyesmi rémlik), majd meggondolta magát, és úgy döntött, nem adja fel. Később a volt feleség, hogy mégis megszerezze a gyereket, különböző módon megpróbálta tönkretenni a férfit!
Egy részlet, amire pontosan emlékszem:
Az apa a gyerekének reggelit készít, bundás kenyeret. A tojást (héjastól) egy csészében összetöri, tejjel hígítja, majd a szelet kenyeret kettétörve nyomkodja bele. :) (a gyerek minden kajakészítéskor az asztalon (konyhabútoron ül.)
Ha valaki ismeri a filmet, kérem, írja meg! Egy esetleges linkért (ahol online megnézhetném) a hálám örökké üldözni fogja!
a Kramer kontra Kramer - re ez ráillik, bár én még nem láttam, de ha az, akkor:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!