Mi a véleményetek a My Little Ponyról?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 20:33
A kérdező szavazást indított:
Szeretem!
Nem szeretem!
19 szavazat
1/3 Hintalow válasza:
Az eredeti 80-as èvekbeli sorozat nem volt nagy durranás, tipikusan a korszakra jellemző szèrializált reklám/termèkmatketing.
Az újkori friendship is magic sorozat viszont meglepően jó lett, idősebbeknek is nèzhető (mèg a gyerekkel toltuk, amikor kissebb volt)
2/3 Ruru válasza:
Az egy nagyon kis cuki mese! Bárcsak még több ilyen lenne , ahol csak az a cél, hogy mosolyogjon a kislány kisfiú anélkül hogy a jelenlegi politikát vagy bármit belekeverjenek,csak szórakoztasson. Színes, kedves , én mikor kicsi voltam imádtam fésülgetni a figurákat , úristen milyen sok pónija volt akkoriban minden kislánynak!
3/3 anonim válasza:
Van több generáció is a my little ponyban. Mindegyikről más a véleményem. A legjobban az 1. és a 3. Generációt szeretem (ahogy sokan mások). Azok hasonlítanak alakilag a legjobban a lovakra. Az 1. generáció nagyon cukiiii! Olyan értelmes fejük van szerintem vagy hogy mondjam. A 2. generációt nem nagyon ismerem, de így látásra cukinak tűnik. A 3.5-ös is aranyos, de a 3. jobb. Viszont a 3.5-ösből eszembe se jutna gyűjteni figurákat. Aranyos, de nem vonz. A 4. generációnak jó a meséje, de a figurák nagyon bénák szerintem. Nem tetszik az alakjuk. Az 5. generációról meg ne is beszéljünk. Katasztrófa ahogy kinéznek. És ha valaki kedveli őket attól elnézést kérek. Elhányom magam tőlük. Megnéztem a filmet csak kíváncsiságból. Amúgy nem volt rossz, csak szokatlan. Hihetetlen, mennyire megváltozott a my little pony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!