Sorozatok/filmek?
Sziasztok! Olyan sorozatokat/filmeket keresek, amik 12-14 éveseknek valóak és inkább a lányoknak tetszenek. A horrorokat hanyagoljuk ha lehet, mert azt úgysem fogja megnézni, akinek keresem. Olyan viszont szóba jöhet, aminél úgy gondoljátok, hogy fiatalabb is megnézheti attól, hogy tegyük fel 16+.
A természetfeletti szereplős filmeket nagyon szereti, de sima tini sorozatok/filmek is jöhetnek!
Apád-anyád idejöjjön
Miről álmodik a lány?
Micsoda srác ez a lány
Fejjel a bajnak
Marley meg én
Vissza a jövőbe
Idétlen időkig
(Szinte az összes Disney és Pixar animációs filmet tudom ajánlani, pl Némo, Zootropolis, Hős6os stb)
Sorozat:
A két Lotti
Kettőn áll a vásár
Talpig zűrben 1,2,3
Gyerekszomorító igen
Enyém, tiéd, miénk (2005)
Későnérők
My Girl 1,2
Ízlések és pofonok
Itt vannak azok amiket én hasonló korosztályban láttam, mindegyik Disney, és nagyon szeretem őket:
(kb mindegyikben van egy pici romantikus vonal, én szerettem ezeket a romantikus vonalakat benne)
Neveletlen hercegnő
Rocktábor (1 és 2, a Joans Brothers szeplésével és Demi Lovatoval)
Limonádé (hasonló a Rocktáborhoz)
Rádió-láz (személyes kedvencem <3)
High School Musical
Hercegnő Védelmi Program
Randiztam egy sztárral
16 kívánság
Bájos törtető
Hadd soul-jon
Tengerparti Tini Mozi
Csiribí-csiribá
Jégkirálynő a hokipályán
Wendi Wu: Hazatérő harcos
Utódok (szintén kedvencem)
Ki mondta, hogy nem szokott olvasni?
A szoba tele van könnyvel és mindig vesznek újat. Szerintem nem bűn a sok regény között pár sorozat és film!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!