Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Family Guy vagy South Park?

Family Guy vagy South Park?

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint a Family Guy a kedvencem, sokkal humorosabb, van aki a South Parkot preferálja, de korántsem olyan vicces, csak a rengeteg káromkodással próbálják kompenzálni, valamint nem tudok elmenni a grafika mellett. Egyáltalán nincs úgy kidolgozva, rendkívül primitív, a karakterek csak szökdécselnek, mert még a lépéseket sem animálják meg.

Na mindegy, kíváncsi vagyok, hogy melyiknek van nagyobb rajongótábora.

2022. nov. 16. 00:12
A kérdező szavazást indított:
Family Guy
South Park
49 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő, plusz Amerikai fater, Brickleberry, Furcsa amcsik, Simson család, kezdem megszeretni a Futuramat is.

Szavazok én is egyet, az Sp-re, azzal sokkal több emlékem van :D

2022. nov. 16. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy p kimaradt
2022. nov. 16. 00:58
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Alapvetően SP párti vagyok én is, bár hozzá kell tennem igazából úgy a 14-ik évadig volt az igazi, azóta erősen felhigultak a dolgok, sokkal kevesebb az úgymond emeletes őrültség és egyre jobban rámentek az aktuális dolgok kifigurázására.
2022. nov. 16. 05:31
 4/10 Isti22 ***** válasza:
100%
Nem kell választani. A Family Guy alapvetően egy sablonos sitcom, bár valóban viccesebb. A South Park progresszívebb mind tartalmilag, mind formailag, de nem az a hahotázós típus.
2022. nov. 16. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó, az ősi kérdés :D Nekem speciel a South Park régi évadai / részei amit még a Cool-on meg ezeken adtak jobban tetszenek mint a Family Guy, viszont előbbi sorozat mostani évadai jobban tetszenek mint a South Park-é, szóval én ilyen kettős álláspontot foglalnék.
2022. nov. 16. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vélekedek, mint a 3. és az 5. válaszoló. Nekem a South Park első 6 évada a kedvenc sorozatom minden időkből, az újat (19. évadtól kezdődően) viszont utálom. A Family Guy-t közel se szeretem annyira, mint a régi South Parkot, az újnál viszont sokkal jobbnak tartom.
2022. nov. 16. 14:34
 7/10 NTBS ***** válasza:
50%
Igazából egyik sem.
2022. nov. 16. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
South Park. Bár az új évadai nincsenek olyan jók mint a régiek. A Family Guyt is néztem régen de a south park viccesebb.
2022. nov. 17. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt nézem. A South Park erősebb társadalomkritikát nyom. A Family Guy is tartalmaz társadalomkritikát, de inkább csapongó, sokszor nem ülnek a poénok annyira. A South Park profibb, de én mindkettőt csípem. A technikai kidolgozásba meg ne menjünk már bele, A South Park vállaltan ezt a fajta animációt alkalmazza. A mondanivaló szempontjából tök mindegy hogy 3D-s vagy papírból kivágott figurákat mozgatnak, nem ad hozzá és nem vesz el a lényegből.
2022. nov. 18. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
South parkot jobban szeretem főleg a régebbi részeit.Family guy nekem unalmas
2022. dec. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!