Melyik a legjobb/jobb? Family guy, south park vagy simpson csalad? Szavazzatok! Listat is irhattok
Figyelt kérdés
Szerintem:
1. Family Guy
2. South park
3. Simpson csalad
2021. márc. 22. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Family Guy
South Park
Simpson csalad
51 szavazat
1/5 anonim válasza:
A Family Guy zseniális, a Simpson Család átlagos, a South Park egy rakás fosch. A Brickleberryt viszont bírom (kár, hogy elkaszálták). :)
2/5 anonim válasza:
Ugyanaz, amit az első mondott, de pont fordítva.
3/5 anonim válasza:
En a south parkot szeretem a legjobban, jó tarsadalimkritika, vicces, jópofa karakterek, de nagyon trágár. A Simpson családot is szívesen nézem, de kevésbé vicces, a family guy pedig túl erőltetett nekem.
4/5 anonim válasza:
1. South Park.
2. Family Guy
3.Simpson család.
A South park a kedvencem és a Rick és Morty. Family Guy nálam olyan elmegy kategória. Simpson család viszont szerintem baromi unalmas.
5/5 anonim válasza:
A Simpson család a legjobb és a South Park a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!