Mi a véleményetek a Bíbor szívekrol? Nektek tetszett a film? Kivel láttátok először?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 20:21
1/3 anonim válasza:
Egyedül néztem meg. De csak sokára. Amikor kijött, sokszor szembejött velem valami reklámban vagy nem is tudom. Akkor úgy gondoltam, nem lehet olyan nagy durranás, és nem is keltette fel az érdeklődésemet.
Aztán valamikor mégis változott a hozzáállásom, megnéztem, és tetszett. Előtte Sofia Carsont se hallottam még soha, azóta rongyosra hallgattam a számait, és az egyik kedvenc előadóm lett, néhány számát össze tudom egyeztetni az életemmel is. Ráadásul hozzákapcsolom ezt a filmet is. Összességében nekem tetszett.
2/3 anonim válasza:
Jajj istenem nagyon szeretem meg a zenéket is benne 😍😍
3/3 anonim válasza:
Előtte is szerettem Sofia Carsont, tetszett benne, hogy pl nem festeti a haját, természetes. A film és a dalok pedig még inkább pozitívan tettek hozzá ehhez az egészhez. Nekem nagon tetszett a történet. Könyvben is elolvastam, de szerintem a film jobban volt megcsinálva, átírva, mint az alap story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!