Mi a véleményed a Pókember: Nincs hazaút-ról?
Bugyuta látvány film.
Nagyon tetszett, hogy benne volt a többi pókember és az akció jeleneteket is nagyon jóra sikerültek, de amúgy ezeken kívül a film Cringe és logikátlan. May néni halála nevetségesre sikerült, matekkal győzte le pókember a mcu egyik legerősebb karakterét, valahogy elektro is átjött ebbe a világba, pedig neki fogalma sem volt, hogy ki van pókember maszkja mögött, szerintem még a többi pókember is többet szerepelhetett volna.
Tetszeni tetszet, mert látvány film volt, látványt meg a disney nagyon jól tud csinálni, de én már eljutottam addig, hogy egy jó látvány nem igazán tud engem lekötni. Olyan 6/10 értékelném a spidermant, mert ami müködött benne, az nagyon, ami meg nem, az meg... Hát legalább próbálkozott. Egy másik producert elbírt volna a film
Az élmény meg a nosztalgiafaktor 10/10, imádtam!
Így aztán nehéz elvonatkoztatni a többitől. De tény, hogy megvannak a hibái. Viszont szórakoztató, helyenként bevállalós és drámai is.
1-2 helyen túl lettek tolva a poénok. Tom Holland matekpéldás megoldása cringe volt és valójában a legvégét is meg lehetett volna okosabban csinálni, de tudjuk miért alakult így. Lesz még Pókember film, ez pedig alapot adott neki, még ha logikátlan is.
Osztom az előttem szólók véleményét.
Engem viszont az érdekelne, hogy hogyan lesz logikus a venomos csavar a végén?
Emlékeim szerint a Venom 2-nek az a vége, hogy szimplán nézik a tv-ben az aktuális híreket. Nekem ebből nem jön le, hogy akkor ők egy másik dimenzióban vannak, plusz az aktuális hírek után történik csak ez a multiverzumok közti áthúzás, tehát olyan, mintha ők már korábban ott lettek volna. Eddie meg Venom mégis ugyan úgy el lesznek tüntetve a végèn mint a többiek. Vagy lemaradtam valamiről a Venom 2 végén? :D
Kérdező: Mi a véleményed?
Válaszoló: *Elmondja a véleményét*
Többi válaszoló: *Lepontozza a válaszolót, mert elmondta a véleményét ami a kérdés volt*
Kicsit bővebben: Venom meg Eddie a legelső híradást nézik ahogyan a film kezdődik. Erre bár nem tér ki a film de azért valószínűsíthető, hogy az első hírek és a varázslat közt eltelik 3 hét. (vizsga, felvételi eredmények várása, rendőrségi kihallgatások, költözés)
Szóval nekem ez csak úgy feltűnt, de aztán lehet, hogy sokat ismételgették ugyan azokat a híreket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!