Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ahol a folyami rákok énekelnek...

Ahol a folyami rákok énekelnek című film végén kiderült valami /SPOILER/. Mégis, hogy csinálta Kya?

Figyelt kérdés

Vigyázat spoiler!

Mindössze 1 órája volt, hazautazni, odacsalni a pasit, eltüntetni a nyomokat, majd visszautazni. S a viselkedésére és a további életére ez nem is myomott bélyeget? Esetleg megölhetett még másokat is élete során, végül is egy jól megtervezett gyilkosságról beszélünk nem?

2022. nov. 13. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a filmben az volt furcsa, amikor letartóztatták és lehajtotta a fejét, mikor a rendőr rákérdezett, hogy nem tud-e másról, aki tehette, tehát mintha titkol a valamit. A könyvet nem olvastam, de azóta utána néztem, akik elolvasták azt írták, hogy ott kiderül, a bolti eladó (a pasi, akinek mutatják is a temetését) volt a tettes.
2022. nov. 27. 18:12
 2/3 anonim válasza:
Milyen bolti elado pasi? Hogy hivjak? Hol szerepel a konyvben?
2023. jan. 29. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Visszatekintve valószínű is, hogy a boltos volt. Bántotta nagyon, hogy a lánnyal ezt csinálta. Csak a nyakláncot mikor adhatta vissza a lánynak? Meg ezt honnan tudhatnánk a filmből?

Szerintem amikor megkérdezik a lánytól, hogy kinek lehetett volna indítéka, akkor a másik fiúra gondolhattunk volna.

2023. febr. 18. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!