Tényleg olyan jó az Ahol a folyami rákok énekelnek című regény?
Figyelt kérdés
Mindenhol szembejön velem, könyves csoportokban szinte csak ezt látom hirdetve, a könyvtárakból az összeset kikölcsönözték, azon túl meg a kikölcsönzött példányokon van egy csomó előjegyzés. Aki olvasta innen, annak tetszett? Valóban olyan jó, mint amennyire mondják?2022. aug. 17. 17:22
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszett a könyv, mert nagyon érdekes környezetben élő ún. "lápi emberek" életét mutatja be, ezen belül is egy elhagyott kislány történetét, aki az évek során felnő, és az elhagyatott, piszkos, csúnyácska kislányból felnőtt nővé érik. Érdekessége még a könyvnek, hogy a lápi vidék élővilágát is megismerhetjük, hiszen az író maga a hétköznapjaiban ezzel foglalkozik. A történet jól fűzött, leköti az ember figyelmét, és nagyon érdekes (néhol krimibe illő) dolgok történnek. A regény befejezése pedig kicsit arculcsapás. Merem ajánlani olvasásra, nem fogsz csalódni.
Úgy tudom, filmet is készítettek belőle, mostanában vetítik a mozikban.
2/8 anonim válasza:
nekem is bejött. a végén van egy kis csattanó. ha elolvasod rájössz mire gondolunk.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, teszek vele egy próbát. 🤗
2022. aug. 18. 19:37
4/8 anonim válasza:
Én is olvastam már. Számomra nagyon izgalmas és érzelmes könyv volt. A filmet is érdemes megnézni, nagyon jó lett!
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszett, de ízlések és pofonok
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#5 Ki tudod fejteni, hogy mi nem tetszett? Minden észrevétel érdekel. :D
2022. aug. 23. 13:13
7/8 anonim válasza:
Nem az írásmóddal volt bajom. Inkább maga a történet. Így is elég nyomorult az életem, nem esnek jól a lehangoló, szomorú könyvek.
8/8 anonim válasza:
Én úgy gondolom még jobb is, mint amilyennek mondják. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!