Tom és Jerry mesében beszélnek a szereplők?
Figyelt kérdés
Régen sokat néztem, de már nem emlékszem, hogy beszéltek-e. Most eszembe jutott és nagyon kíváncsi vagyok.2022. nov. 12. 00:32
4/13 anonim válasza:
A macska meg az egér általában nem. Egyéb szereplők, pl. az öregasszony akinek sose látjuk a fejét, ők pár szót szoktak. De akad 1-2 kivétel, pl. abban a részben mikor Jerry rendszeresen összemocskolja a házat, és a végén beönti a szenesautó tartalmát az ablakon, ott Tom mond pár sort miközben próbál elsunnyogni a szeneskupac alól a végén.
5/13 A kérdező kommentje:
Szilveszter és Csőriikében viszont beszélnek, ugye?
2022. nov. 12. 00:36
6/13 anonim válasza:
Basszus, a videómegosztók tele vannak velük, miért nem veszed a fáradságot és nézed meg ott, egy rakás rész fent van ezekből a neten.
7/13 anonim válasza:
Hát, halljátok, jobb lenne aludnátok. Velem együtt. Mármint nem úgy értem....na, mindegy. Csőrikében az öregasszony tutira beszél.
8/13 anonim válasza:
Mindig kiabál a nő hogy Thomas!!!!!! :D
Meg néha a kutya is beszél a kölykéhez.
9/13 anonim válasza:
Anyám... Látom, senki nem nézett még sok T#J-t.
Igen, beszélnek. Valóigaz, nem gyakran, de beszélnek!
Pl.: amikor Tom udvarom a macseklánynak énekléssel... Vagy Jerry hangja szól, amikor olvassa a leveleket stb.
10/13 anonim válasza:
9, azért taplónak sem kell lenni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!