Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok az Évek alatt...

Mit gondoltok az Évek alatt (Years and Years) sorozat aktualitásáról?

Figyelt kérdés
Mielőtt válaszolnál kérlek tényleg nézd meg azt a 6 részt, ami a sorozat és utána légyszíves saját véleményt írj (ne klisés újságírók vagy kritikusok által előregyártott banalitásokat). Köszönöm.

2022. nov. 11. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon nagyon jó sorozat volt. Viszont az ukrajna megtámadásán kívül más nem igazán jött be belőle. Ott meg igazából az lett volna a csoda,ha nem történik meg.
2022. nov. 11. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
És az utolsó részben a majom influenza? Annak mesterséges léte vagy nem léte? Az ellene való védekezés állami támogatása. És még 1-2 ezekhez hasonló elejtett mondat. Igaz ez a szál csak az utolsó részben jött be, de elég jól betalált.
2022. nov. 11. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

10 evente ellonek valami pestist ami most tenyleg kiirtja az emberiseget. Sertesinfluenza. Madarinfluenza. H1N1 . Sars. Mers. Covid. Stb.

A majominfluenza tipikusan majom betegseg mig a majomhimlo ragcsalo koztigazdas. A betegseg mesterseges letrehozasa kerdes is mindig feljott. Stb. Tulsagosan altalanos dolgok. Igazabol meg tul nagy jostehetseg sem kell hozza. Mindenben biztosra mentek es olyan dolgokat 'josoltak meg' amik nagy valoszinuseggel bekovetkezhetnek. Pl trump ot beneztek. Semmi sem jott be abbol a szalbol. De ettol fuggetlenul mint mar irtam nagyon jo sorozat.

2022. nov. 12. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja persze én sem az ilyen nevetséges összeesküvés elméletekre gondoltam, hogy van egy központi irányítás, ami módszeresen évtizedről-évtizedre kondicionálja a fiatalságot, míg ki nem nevelődik egy tökéletes rabszolgaságáért könyörgő társadalom. Mindezt különböző mesterségesen generált, az összes média orgánum összehangolt irányításával levezényelt globális krízisek segítségével hajtja végre stb-stb... Nevetséges az összes ilyen teória.

Sokkal inkább az érzelmi szálakra céloztam a sorozatban.

2022. nov. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!