A jelenlegi állás szerint milyen jövő vár a Star Wars franchise-ra?
Fényes, ha tartják azt a színvonalat amin jelenleg áll a franchise. Tény hogy a mozifilmeket elpuskázták (legalábbis a számozottakat, a Zsivány Egyes kifejezetten remek lett és a Solo sem volt rossz szerintem), de a Mandalorian óta kifejezetten jó minőségű sorozatok jönnek (talán a Boba Fett volt kissé várakozáson aluli), az Andor például messze túlszárnyalta a várakozásaimat, zseniális, elérte hogy minden héten várjam a szerdát, pedig én alapból mindig is idegenkedtem a sorozatoktól mint formátumtól, filmpárti vagyok.
Hozzáértő emberekre kell bízni, Favreau és Filoni pedig azok, szóval amíg ők vannak nyeregben, addig nem kell félni.
Engem egy dolog zavar nagyon, a 3-as által már említett SJW, de sajnos az manapság úgy tűnik megkerülhetetlen, reméljük előbb-utóbb kifut és nem tesznek vele mindent tönkre a végtelenségig. Azt leszámítva viszont szinte hibátlan jelenleg a SW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!