Mikor fogják megunni az emberek ezt a rengeteg képregény filmet? Nem olyan ez a jelenlegi világ mint régen a western filmek világa volt,hogy csak ezekkel van tele minden? Kidurran a lufi?
Én már most unom. de ha tudnád hányat forgatnak éppen. Most is készül egy nálunk speciel. :D
De az emberek torkán el lehet tolni ezt a sok szemetet, amig profit van addig csinálják mert megéri nekik.
Én nagyon szerettem még az elején a Marvel filmeket, de most már engem is a hányinger kerülget tőlük, olyan mennyiségben okádják magukból őket a stúdiók, hogy gyakorlatilag semmi más filmnek nincs már hely, ráadásul a nagy többségük fantáziátlan, látszik hogy két dolog vezérli őket, a pénz, meg hogy a PC baromságokat minél nagyobb közönségnek teríthessék.
Én még nagyon szerettem a Vasembert meg az Amerika kapitányt 10-12 éve, ahogy a Sötét lovagot is Nolantől, de az már rég volt, mostanra herótom van ezektől, és már vagy meg se nézem a legtöbbet (főleg a sorozatokat, arra álltak rá most nagyon, ami még rosszabb), vagy ha igen akkor szenvedek tőlük, mert nem szórakoztatóak. De annyian rajonganak ezekért a mai napig, hogy úgy érzem sose lesz vége.
Épp ezért nem fair a westernekhez hasonlítani a szuperhősös filmeket, a westerneknek legalább leáldozott egy idő után - ezeknek sose fog.
Nem igazán értem, ha nem tetszenek ezek a típusú filmek, akkor miért nézitek őket? Semmi és senki sem kötelez rá benneteket!
Azért ez elég túlzás, hogy csak ebből állna a mozis, filmes, sorozatos kínálat, van sok más is ezen kívül.
Ha meg azokból sem találtok nézhetőt, visszamehettek időben, s az elmúlt század nagy alkotásait is megnézhetitek!
A DC még filmes fronton alig villantott valamit. Batman és Superman-filmek voltak nagyobbrészt mozikban tőlük, más nem nagyon.
A DC-n és Marvelen kívül is van élet, más, akár európai kiadóknak is vannak-lesznek filmjeik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!