Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatok a jobbak az...

Melyik sorozatok a jobbak az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Talán még úgy is kérdezhetném hogy melyik “nemzetiségű” sorozat a jobb? (jobb nem jutott az eszembe)

2022. nov. 8. 14:44
A kérdező szavazást indított:
Amerikai
Brit
Német
Mexikói / argentín / brazil
Török
Koreai
28 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Ezt így szerintem nem lehet egyértelműen meghatározni, attól is függ, milyen műfaj!

• akció, krimi: ezekben az amcsik verhetetlenek; látványvilág, a részletek kidolgozása, felgöngyölítés - szinte minden tökéletes!

• romantikus szappanopera: na abban pedig a latinok remekelnek, mindegy hogy mexikói, argentin, vagy brazil, a forró vérű pezsgésnek mind nagy alkotómesterei, amihez izgalmas és megható jeleneteket tudnak csatolni!

Még azért németekből is van pár nagyon jó sorozat mindkét témában (Cobra 11, Rejtélyek az Alpokban, Medicopter, Lisa csak egy van), de alapvetően az USA és a latin-amerikai országok csinálják a legjobbakat!

2022. nov. 8. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
A mexikói/argentin/brazil és a török sorozatokkal az a baj, legalábbis én azt tapasztaltam, hogy sokszor nagyon húzzák a dolgot, és hamar unalmassá válik a sorozat. Pedig sokszor a karakterek rendben, a történet is rendben van, de egyszerűen hamar unalmassá válnak sajnos. Amúgy az amerikaira szavaztam, de azért ezt leakartam írni. :)
2022. nov. 8. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 1-es, igen, igazad van, ez kicsit olyan megválaszolhatatlan kérdés. Igazából úgy összességében minden műfajt (vígjáték, akció, dráma stb) egybevetve gondoltam a kérdést, bár tény és való hogy erről regényeket lehetne írni. 2-es, teljesen egyetértek veled! Ha nem húznák 150-200 részig a mexikói és a török sorozatokat egész jók lennének, mert vannak közülük nagyon ötletes darabok is, csak ezzel a nyújtással általában mindig elrontják őket.
2022. nov. 8. 20:56
 4/5 Thunderfairy ***** válasza:
47%
A Koreai, mert rendkivűl szép lányok vannak benne.
2022. nov. 10. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm a választ! Sok jót hallottam már a koreai sorozatokról, szóval már nagyon érik legalább 1 nálam is :)
2022. nov. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!