A The walking dead mostani szinkronja miért ilyen gagyi? Miért nem lehetett leszinkronizálni az eddig megszokott szinkronszínészekkel?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 20:19
2/8 anonim válasza:
Nem nézem magyar szinkronnal, de nem úgy van, hogy a csatorna ahol adták megszűnt? Aztán átkerült máshova, de az is befuccsolt és pl az utolsó évad már nem is lesz szinkronizálva?
Vagy valami ilyesmit olvastam anno.
3/8 anonim válasza:
Szinkronizálva van az utolsó évad is.
4/8 A kérdező kommentje:
#1. Szinte mindnek.
2022. okt. 27. 18:42
5/8 anonim válasza:
Én nem vettem észre. De lehet csak azért, mert ennyire nem érdekel már. De most pár ember eszembe jutott és nekik mind az eredeti maradt, úgyhogy nem tudom kikre gondolsz.
6/8 anonim válasza:
Az utolsó részt magyarul néztem meg. Hát Yumiko hangja borzalmas lett. A többieké nagyjából oké,de az övé nagyon rossz.
7/8 anonim válasza:
Az utolsó részben konkrétan megváltozott többeknek is úgy, hogy még az utolsó előttiben is más volt... Ez nem tudom miért kellett, mi volt az oka. Lehet, hogy kapkodtak, hogy a sorozat lezáró epizódját ki tudják adni minél hamarabb szinkronosan.
8/8 anonim válasza:
Valami veszett szar lett a nyolcadik évad után. Konkrétan évadonként cseréltek színészeket de összességében a minősége valami iszonyat szar lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!